Pdf samenvoegen

Meerdere pdf bestanden samenvoegen

Op deze pagina's kan je gratis de handleiding downloaden hoe je meerdere PDF bestanden kunt samenvoegen met behulp van Adobe Acrobat. Handig van Drukland.nl!

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat, niet te verwarren met Adobe Reader, is het software programma van Adobe waarin u PDF bestanden kunt bewerken, wijzigen en maken. Adobe Acrobat is echter niet gratis, zoals Adobe Reader. U kunt echter wel een gratis proefversie downloaden. In de handleiding en instructievideo op deze pagina, leggen we uit hoe u met Adobe Acrobat meerdere pagina's tot een PDF kunt samenvoegen.

Pdf bestanden samenvoegen

Download hieronder gratis de handleiding voor Adobe Acrobat. Hierin wordt in stappen uitgelegd hoe je losse PDF bestanden samen kunt combineren tot één PDF bestand. Print deze handleidingen uit, zodat je alle stappen rustig door kan lopen.

Acrobat handleiding

Illustrator PMS omzetten handleidingDownload pdf

Wanneer dienen losse pagina's in één bestand aangeleverd te worden?

Bij het drukken van brochures, boeken is het nodig dat alle pagina's in één PDF bestand zijn samengevoegd, op de juiste volgorde. Op deze volgorde worden de brochures gedrukt, beginnend bij de voorpagina van de kaft, eindigend met de achterkant van de kaft.

Geen beschikking over Acrobat?

Heb je geen beschikking over Acrobat? Dan kan je het beste kiezen voor drukwerk online ontwerpen. Het is mogelijk eigen foto's en afbeeldingen te gebruiken. Het online ontwerpen van het drukwerk is eenvoudig, snel en bovendien hoeft je geen rekening te houden met het samenvoegen van bestanden.


Overige handleidingen

Bekijk alle handleidingen van Drukland.nl voor meer informatie over:


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00