Altijd gratis verzending
Flyers

Goedkoop flyers drukken

De goedkoopste van Nederland!

Snel goedkope flyers nodig? Drukland.nl maakt full colour flyers drukken eenvoudig. Voor iedereen. Omdat we zelf de flyers maken en printen garanderen we de beste kwaliteit en kunnen we de bedrukte flyers razendsnel leveren.

Lees meer

Benieuwd hoe wij flyers drukken en maken? Bekijk onze video!

Zie voor gevouwen drukwerk ook onze folders.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Flyers

Goedkoop flyers drukken

Goedkoop flyers drukken in full colour? Drukland.nl maakt flyers printen en bestellen eenvoudig. Voor iedereen. Wat je vandaag in spoed besteld hebt, heb je morgen al thuisbezorgd. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ze zijn al vanaf 10 stuks te drukken en hierbij heb je keuze uit diverse afwerkingen en verschillende papiersoorten. Laat hier jouw flyers printen in alle populaire formaten.

 • Kies eigen formaat
 • Kies eigen oplage
 • Enkel- of dubbelzijdig full colour

Bestel flyers

Flyers printen in diverse formaten

Wil jij goedkoop flyers drukken in standaardformaten? Dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres. A5 formaat zijn het populairst, maar ook de A3, A4 of A6 flyers drukken we dagelijks. Nieuw bij Drukland.nl is het bestellen van een eigen formaat op maat, gewoon zonder offerte aanvraag te bestellen. Bekijk hier onze flyers voor alle beschikbare formaten.

A3A3 29,7 x 42 cm
Meer informatie
A4A4 21 x 29,7 cm
Meer informatie
A5A5 14,8 x 21 cm
Meer informatie
A6A6 10,5 x 14,8 cm
Meer informatie

Beschikbare A-formaten om te drukken

Je kunt bij Drukland.nl jouw ontwerp goedkoop laten drukken in alle populaire A-formaten. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare flyers op A-formaat.

Flyers A formaten

Je vindt bij Drukland.nl alle populaire A formaten. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare flyers op A formaat.

Formaat Werktekening Template
A3 flyers 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 flyers 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
A5 flyers 14,8 x 21 cm A5 werktekening A5 template
A6 flyers 10,5 x 14,8 cm A6 werktekening A6 template
A7 flyers 7,4 x 10,5 cm A7 werktekening A7 template
A8 flyers 5,2 x 7,4 cm A8 werktekening A8 template

Digitaal en offset

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit twee druktechnieken, deze worden onder elkaar weergegeven als je het bestelproces hebt doorlopen. Hieronder zie je de eigenschappen van beide technieken.

Digitaal

 • Goedkoper bij kleine oplages
 • Geproduceerd met HP Indigo's
 • Uniek: gebruikt vloeibare inkt

Offset

 • Geschikt voor grote oplages
 • Gedrukt met de beste persen van Komori
 • De allerbeste kwaliteit

Een eigen ontwerp printen: hoe werkt dat?

Een eigen professionele flyer ontwerpen en laten printen hoeft niet moeilijk of duur te zijn! Met onze gratis ontwerptool is het ontwerpen binnen enkele minuten gedaan. Selecteer een passend formaat om te laten printen en voeg teksten en afbeeldingen toe naar eigen wens. Hoe jij deze elementen positioneert in het ontwerp is helemaal aan jou. Wij drukken de flyers precies zoals je ze besteld hebt.

Ook kun je direct een eigen ontwerp uploaden binnen het bestelproces. Kijk goed met welke marges je rekening moet houden voor het mooiste resultaat van jouw bedrukte flyer.

Drukken op verschillende papiersoorten

Van de populaire 135 grams glans en 350 grams mat, tot luxe recycling of metallic flyers, bij Drukland.nl kan het altijd voor de beste prijs besteld worden. Hierbij kan er gekozen worden voor een gestreken of ongestreken papiersoort.

Een gestreken variant is te bestellen in zowel een matte als glanzende uitvoering, waarbij de kleuren in afbeeldingen optimaal tot hun recht komen. Gestreken papier wordt aangeduid met ‘MC’, wat staat voor machine coated. Anderzijds bevat de ongestreken papiersoort nog een open structuur, waardoor de vezels van het materiaal nog duidelijk voelbaar zijn. Hierdoor wordt inkt optimaal opgenomen in het materiaal en kan er gemakkelijk met pen of potlood op de gedrukte flyer geschreven worden.

Voor een passende uitstraling kun je bij ons kiezen uit papier in verschillende gewichten. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden van het drukken op de populairste papiersoorten.

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
100 grams
135 grams tip
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Print flyers met extra afwerkingen

Luxe promotiemateriaal met glans of matte afwerking laten printen? Bij Drukland.nl kun je alle flyers goedkoop laten drukken. Welk type product ook, het wordt altijd voor de laagste prijs besteld. Zo voorzien we het drukwerk eventueel van glanzend folie voor een stralend hoogglans effect of mat folie voor een satijnachtige uitstraling. Beide afwerkingen zorgen voor een extra bescherming tegen krassen en vlekken.

Daarnaast is er keuze uit andere afwerkingen zoals:

 • Het toevoegen van een perforatielijn voor een afscheurstrook in het ontwerp
 • Afwerking met boorgaten, met een doorsnede van 5 mm
 • Printen met ronde hoeken, in een radius van 7 mm.
 • Gedrukt per bundels van 100, 250, 500 of 1000 stuks.

Flyers laten drukken: goedkoop en snel bij Drukland.nl

Het printen van uw flyers kunt u zorgeloos uitbesteden aan Drukland.nl. Of het nu gaat om een grote of kleine oplage, met extra afwerkingen en stevig papier of een basisafwerking voor promotiemateriaal. Geef jouw voorkeuren door in het bestelproces en wij regelen het voor je!

Bij het invullen van een spoedbestelling kunnen wij er zelfs voor zorgen dat jouw order de volgende werkdag al in huis is. Voor beurzen, evenementen, als informatieblad bij een product of als promotie voor een leuke actie, voor al deze doeleinden kun wij jouw flyers drukken!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00