Altijd gratis verzending
Stempels

Stempels bestellen

De goedkoopste van Nederland!

Opzoek naar een bedrijfsstempel of stempel met logo? Bij Drukland.nl bestel je eenvoudig een stempel voorzien van jouw eigen informatie.

Lees meer


Kies een type stempel:

Kies een formaat stempel:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Stempels

Goedkope stempels bestellen

Drukland.nl is het adres voor het bestellen van jouw stempel. Voorzie de stempel van de informatie die jij er graag op wilt en voeg zelfs een logo toe. Door de verschillende stempeltypes en formaten is er voor ieder wat wils!

  • 4 verschillende inktkleuren
  • Diverse soorten en maten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen

Bestel stempels

Trodat en Colop

In ons assortiment voeren wij 2 stempellijnen van Trodat, de Printy en de Professional, en 3 stempellijnen van Colop, de Printer, Classic en Dater. De Printy en Printer zijn de basic stempels en de Professional en Classic zijn stempels die veel in het bedrijfsleven gebruikt worden. De Dater stempels zijn stempels voorzien van data waarmee je jaren vooruit kunt. Aan elk formaat stempel zit een maximaal aantal tekstregels verbonden. Hoeveel tekstregels er op de stempel van jouw keuze kunnen, zie je door achter het gekozen formaat op de informatieknop te klikken. Bij elke stempel kun je kiezen uit 4 verschillende inktkleuren: zwart, blauw, groen en rood.

Bestanden aanleveren

Het bestand mag als vector bij ons aangeleverd worden. Om ervoor te zorgen dat alle letters duidelijk te lezen zijn in de stempelafdruk vragen wij een minimale lettergrootte van 6 pt. aan te houden bij schreefloze letters en 7 pt. bij letters met schreven. Voor andere vormen en lijnen een minimale lijndikte van 1 pt. aanhouden voor een mooi resultaat. Het is ook mogelijk om van een handtekening een stempel te laten maken. Voor het meest optimale resultaat ontvangen wij graag een bestand van de handtekening op 1200 dpi. Hiervoor is een minimum van 300 dpi vereist.


Stempels
  • Ruim assortiment
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Normale levertijd 4 werkdagen
  • Gratis verzending

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00