Altijd gratis verzending
Stoepborden

Stoepborden

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij aan alle winkeliers laten zien wat de aanbieding van jouw winkel is? Dan zijn stoepborden voor jou ideaal! Bij Drukland.nl zijn waterdichte borden, klapborden en losse posters en covers te bestellen. Met het gebruik van stoepborden val jij gegarandeerd op. Kies uit een A0, A1, B1 of B2 formaat, schrijf je slogan of tekst en ontwerp de poster. Op deze manier komt iedereen direct jouw bedrijf of winkel binnen!

Lees meer


goedkope stoepborden

Stoepbord reclame

De ideale manier om aandacht te trekken van voorbijgangers is door het gebruik van stoepborden. Met de displays van Drukland.nl maak je reclame en laat je eenvoudig en goedkoop je boodschap zien aan iedereen die langskomt. Bestellen en ontwerpen doe je eenvoudig en snel bij Drukland.nl. Wij bieden frames aan, maar ook losse onderdelen zoals covers en posters. Zo hoef je niet elke keer weer een geheel nieuwe set te kopen.

 • Met swingvoet of watertank
 • Alle populaire formaten
 • Met of zonder posters

Bestel stoepborden

Stoepbord A1 of A0

Bij Drukland.nl zijn alle stoepborden in vier formaten te bestellen. Het standaard stoepbord, het stoepbord met watertank én het klapbord zijn in A0, A1, B1 en B2 formaat verkrijgbaar. Datzelfde geldt voor onze losse covers voor deze producten. Deze zijn precies zo gemaakt door hetzelfde formaat te zijn als de formaten van onze modellen. Bij de losse stoepbord posters zijn ook deze formaten verkrijgbaar. Daar is zelfs één formaat meer, namelijk de A2 variant.

Voordelen modellen

Een stoepbord is handig op veel verschillende manieren. Zo kan je het inzetten voor je horecagelegenheid, je winkel of bijvoorbeeld op een beurs of evenement. Het wordt, zoals de naam zelf al doet suggereren, vooral buiten gebruikt (op de stoep). Je kunt het echter ook prima binnen neerzetten en gebruiken. Het is zowel voor binnen als buiten een ideale blikvanger. Bij Drukland.nl kun je kiezen uit verschillende modellen. Deze modellen zetten wij hieronder voor jou uiteen, met de eigenschappen en voordelen: van een waterdichte variant tot losse posters.

Standaard stoepbord

Dit model heeft een sterk en stevig frame, gemaakt van staal. Dit frame is 100% waterdicht, waardoor je het zonder problemen buiten kunt neerzetten in de regen. Dit stoepbord heeft twee veren aan de poten, waaraan de display is bevestigd. Een ander voordeel van deze veren is dat het gemakkelijk meebeweegt met de wind. Het bord waait dus niet zomaar om. Het standaard model kun je zonder problemen buiten neerzetten, terwijl jij je bezig kan houden met andere werkzaamheden. Om eventuele beschadigingen aan de display, cover en poster te voorkomen, raden wij aan om het standaard stoepbord naar binnen te halen als het te hard waait.

stoepbord kopen

Voordelen:

 • Het frame is 100% waterdicht
 • Verkrijgbaar in vier populaire formaten
 • Los te bestellen of met posters

Bestel stoepborden

Stoepbord met watertank

Met deze variant bepaal je zelf hoe zwaar je de watertank maakt. De watertank is namelijk eenvoudig te vullen met bijvoorbeeld water of zand. Het frame is een watertank van een zilverkleurige kunststof. Op dit frame zitten twee zwarte metalen veren. Op die veren is het bord gemonteerd. Door deze veren kan het stoepbord soepel meebewegen met de wind. Let er wel op dat je bij storm het product naar binnen haalt. Wil je de watertank tot de maximale hoeveelheid vullen, maar weet je niet zeker of je het kan tillen? Aan één kant van het frame zitten twee wieltjes. Dit maakt het verplaatsen makkelijker. Onze stoepborden met watertank zijn verder niet seizoensgebonden. Het kan zowel in de winter als in de zomer met gemak buiten staan, doordat er zout in de tank zit om bevriezing tegen te gaan.

stoepbord met watertank

Voordelen:

 • Gemakkelijk te vullen watertank voor extra stabiliteit
 • Verkrijgbaar in vier populaire formaten
 • Los te bestellen of met posters

Bestel stoepborden

Klapbord

Zoek je naar een variant om binnen te gebruiken? Dan is een klapbord voor jou ideaal. Een klapbord is inklapbaar en kun je gemakkelijk verplaatsen wanneer je wilt, door het lichte gewicht. Het frame van het klapbord model is van staal en heeft geen wieltjes. De twee panelen van het klapbord worden bij elkaar gehouden door een sterk mechanisme. Verder is het belangrijk om te onthouden dat deze variant spatwaterdicht is, dus niet 100% waterdicht. De beste plek voor dit model is een plek waar weinig tot geen regen is. Wil je een klapbord toch buiten gebruiken? Denk er dan aan om in ieder geval een waterdichte poster te gebruiken, zodat deze niet wordt beschadigd.

klapbord

Voordelen:

 • Lichtste optie en dus makkelijk in- en uitklappen
 • Verkrijgbaar in vier populaire formaten
 • Los te bestellen of met posters

Bestel stoepborden

Losse stoepbord posters

Heb je al een stoepbord, maar nog geen losse posters erbij besteld? Of ben je op zoek naar een losse poster die gemakkelijk in je stoepbord past? Bij Drukland.nl kun je losse stoepbord posters bestellen. Zo hoef je niet elke keer een volledig nieuwe set aan te schaffen. De posters passen namelijk perfect in onze eigen stoepborden. De modellen zijn op een precieze manier gemaakt zodat het formaat van de display overeenkomt met het formaat van de poster. Ook is er wat extra ruimte over om de poster te kunnen plaatsen. Welke poster het beste is om te gebruiken, hangt af van het model stoepbord. Heb je een waterdichte variant? Dan kun je het beste kiezen voor het 135 grams mat coated. Anderzijds kun je het beste kiezen voor een water- en weersbestendig spandoek. Dit is de beste optie als je een stoepbord hebt dat niet waterdicht is.

stoepbord reclame

 • 135 grams mat coated of 510 grams spandoek
 • UV-bestendige inkten
 • Alle populaire formaten

Bestel losse posters

Losse covers voor stoepborden

Net als bij de losse posters, zijn bij ons ook de losse covers voor de stoepborden los na te bestellen. Deze zijn snel en eenvoudig te vervangen. Covers zorgen voor bescherming van de modellen, vooral tegen vocht en vuil. Doordat wij de covers produceren in onze eigen productie, kun je ze snel in huis hebben. Het voordeel is dat ze perfect passen in de borden die wij aanbieden. Let er wel op dat onze covers bedoeld zijn voor onze eigen waterdichte stoepborden. Wij garanderen niet dat onze covers op andere modellen passen.

horeca stoepbord

 • Plastic covers
 • Makkelijk te vervangen
 • A0, A1 B1 of B2 formaat

Bestel losse covers


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00