Altijd gratis verzending
PVC pasjes

Plastic kaarten bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Handig én uniek: plastic kaarten als bankpas, ledenpas, kortingskaart of toegangsbewijs. Eventueel afgewerkt met barcode en/of schrijfvlak.

Lees meer


Kies het soort creditcard:

Kies een extra afwerking:

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
pvc pasjes

Goedkope plastic kaarten bedrukken

Onze plastic kaarten zijn zijn handig om te gebruiken als bijvoorbeeld spaarkaart, toegangsbewijs of visitekaartje. We werken de plastic pasjes altijd stijlvol af met ronde hoeken. Je kan bij ons kiezen uit een enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Lever je ontwerp aan en je hebt jouw unieke PVC pasjes binnen 11-13 werkdagen in huis.

  • Wit of transparant PVC
  • Keuze uit vele afwerkingen
  • Zo stevig als een bankpas

Bestel PVC pasjes

Soorten PVC pasjes

Wij hebben witte en transparante pasjes in ons assortiment. De witte pasjes kunnen we voorzien van een gouden en zilveren embossing. Deze gouden en zilveren laag drukken we op de pasjes voordat we de full colour laag aanbrengen.

Afmeting en bedrukking plastic kaarten

Onze plastic kaarten hebben een standaard afmeting van 85,5 x 54 mm. Hierdoor zijn ze ook goed als visitekaartje te gebruiken en passen ze in elke portemonnee of visitekaartjeshouder. De plastic kaarten drukken we altijd full colour. De transparante pasjes kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken, omdat de opdruk doorschijnt.

Bestand aanleveren voor bedrukte pasjes

Let bij het bestellen van PVC pasjes op de volgende punten.

  • Geef in het drukbestand een goud of zilver embossing aan met een extra steunkleur. Let op: per ontwerp is slechts 1 van deze speciale kleuren mogelijk.
  • Geef in het drukbestand een spot UV-lak aan door een extra pagina toe te voegen met daarin de delen die we van een spot UV-laag moeten voorzien.
  • Voor het aanbrengen van een barcode, personalisatie en/of nummering ontvangen wij graag het drukbestand per bestanden@drukland.nl, onder vermelding van het ordernummer, een Excel-bestand met daarin de nummering en/of andere gegevens.
  • De positie en het formaat voor de kraslaag, barcode, QR-code, nummering, personalisering en gouden of zilveren embossing zijn vrij te bepalen. Voor de barcode geldt een minimale ruimte van 20 x 15 mm (b x h).
  • Het schrijfvlak is niet 100% dekkend en kan naar wens op de pasjes gepositioneerd worden. Geef dit aan in het drukbestand door een extra pagina toe te voegen.
 

0 producten € 0,00