Altijd gratis verzending
Geboortestickers

Goedkope geboortesticker voor op het raam

De goedkoopste van Nederland!

Geboorteborden, geboortekaartjes, opblaaspoppen: allemaal manieren om te laten zien dat er een baby is geboren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hippe geboortesticker. Bij Drukland kun je je eigen ontwerp kiezen. De naam van een jongen of meisje, of misschien wel gewoon een afbeelding van een wolk. Alles kan! Plak de goedkope geboortesticker op het raam en laat de buurt weten dat er een nieuwe aanwinst in de straat is!

Leren hoe je een geboortesticker plakt? Bekijk ons stappenplan raamsticker plakken!

Lees meer

Het huis nog verder versieren? Bekijk onze geboorteborden.


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
goedkope geboortesticker raam

Goedkope geboortesticker met eigen ontwerp

Een geboortesticker is de ideale manier om mensen in de omgeving te laten weten dat er een baby is geboren. Met je eigen ontwerp pas je de sticker eenvoudig aan naar jouw eigen wensen. Zo kies je voor een volledig eigen maat of contour om de sticker altijd passend te krijgen voor bijvoorbeeld jouw raam!

  • Eigen maat of eigen contour
  • UV- en waterbestendig
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel geboortestickers

Geboortesticker jongen of meisje

Of het nu om een goedkope geboortesticker gaat voor een jongen of een meisje: bij Drukland.nl kun je stickers maken waarbij je helemaal zelf bepaalt hoe de sticker eruit komt te zien. Voeg eenvoudig de naam van de kleine spruit toe, de geboortedatum of wat jij maar wilt melden. Gebruik je voor de geboortekaartjes bijvoorbeeld een specifiek thema? Dan kan dit thema gemakkelijk doorgetrokken worden naar de geboortestickers. Zo wordt de sticker een herkenbaar maar toch persoonlijk item voor de geboorte.

Raamsticker geboorte

De geboortestickers kunnen op vrijwel alle gladde ondergronden geplakt worden. In de meeste gevallen zal dit een raam zijn, maar ook bijvoorbeeld op een deur of een plaatmateriaal kan prima. Belangrijk is dat het een effen en een vetvrije ondergrond is. De geboorte raamsticker heeft geen permanente lijmlaag en kan dus ook eenvoudig verwijderd worden zonder lijmresten achter te laten. Wel zo handig natuurlijk!

Geboortesticker zelf ontwerpen

Voor de geboortestickers worden inkten en stickermateriaal gebruikt die UV- en waterbestendig zijn. Ook als de zon regelmatig op de sticker schijnt zal deze niet zomaar verkleuren. Om de sticker buiten goed te kunnen zien plak je de sticker ook aan de buitenzijde van bijvoorbeeld het raam. Houd er bij transparante stickers rekening mee dat bepaalde kleuren minder fel en duidelijk kunnen zijn door het licht dat door het materiaal valt.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00