Altijd gratis verzending
Speelkaarten doosje

Speelkaarten doosjes bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar een klein doosje met deksel? Laat voordelig speelkaarten doosjes bedrukken bij Drukland.nl met eigen ontwerp! Hoewel het doosje van origine bedacht is voor het verpakken van kaartspellen, heeft het spelkaarten doosje veel meer toepassingen. Gebruik het doosje als productverpakking of als leuk opbergdoosje, alles is mogelijk.

Lees meer

Kijk voor andere verpakkingsmogelijkheden bij al onze verpakkingen.


Kies een formaat doosje:

Kies hier het eindformaat van het doosje dat u wilt.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
speelkaarten doosje bedrukken

Speelkaarten doosje bestellen

Maak indruk met jouw eigen bedrukte speelkaarten doosjes. Bij Drukland.nl vind je goedkope speelkaarten doosjes die je geheel van een eigen bedrukking kunt voorzien. Het speelkaarten doosje bestaat uit een doosje met een losse deksel. Je kunt voor beide onderdelen een apart ontwerp aanleveren. Zo kun je het speelkaarten doosje helemaal jouw eigen maken!

  • Beschikbaar op 11 materialen
  • Full colour bedrukt
  • Altijd gratis verzending

Bestel speelkaarten doosje

Speelkaarten doosjes bedrukken met eigen ontwerp

Het speelkaarten doosje is 9 cm lang en 6,5 cm breed. De hoogte van het doosje is 2,5 cm. Dankzij deze formaten past er precies - je raadt het al - een kaartspel in het doosje. Je kunt het doosje uiteraard gebruiken voor veel meer dan het opbergen van een spel kaarten! Gebruik het doosje met deksel bijvoorbeeld als cadeau- of geschenkdoosje, opbergdoosje of productverpakking. Met onze vouwinstructies zet je de doosjes snel en makkelijk in elkaar.

Let op: de doosjes zijn geschikt voor speelkaarten met een maximaal formaat van 58 x 88 millimeter.

Het aanleveren van jouw eigen ontwerp is erg makkelijk. Ga je aan het slag met een ontwerpprogramma? Download dan onze werktekening en template. Hiermee hoef je de formaten zelf niet meer in te stellen. Wel zo makkelijk! Je upload vervolgens jouw ontwerp snel in onze uploadtool. Heb je geen ervaring met het ontwerpen van een speelkaarten doosje? Lijkt het je allemaal maar ingewikkeld? Dankzij onze ontwerptool is het vormgeven van jouw speelkaarten doosje een fluitje van een cent. Het ontwerpen is enkel een kwestie van het uploaden van jouw afbeeldingen en klaar is het design!

Papiersoorten speelkaarten doosje

Wij drukken het speelkaarten doosje altijd op stevig materiaal. De materiaalkeuze is volledig aan jou. Je kunt kiezen uit maar liefst 11 verschillende papiersoorten met elk een eigen uitstraling. Of je nou een volledig duurzaam, exclusief of klassiek doosje wilt: alles is mogelijk!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00