Altijd gratis verzending
Ansichtkaarten

Ansichtkaarten drukken

De goedkoopste van Nederland!

Ansichtkaarten drukken doe je snel, eenvoudig én goedkoop bij Drukland.nl. Of het nu gaat om jouw mooiste vakantiefoto’s, een leuke afbeelding of alleen een tekst: wij drukken het haarscherp voor jou. Altijd op één van de vele stevige papiersoorten. Met of juist zonder extra afwerking, bij ons laat je altijd een ansichtkaart drukken die bij jou past!

Lees meer

Op zoek naar gevouwen kaarten? Ga dan naar onze wenskaarten.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
ansichtkaarten drukken

Ansichtkaart drukken: snel én goedkoop

Wil jij je eigen ansichtkaarten drukken? Bij Drukland.nl doe je dat altijd voor een scherpe prijs. En doordat wij de productie volledig in in eigen huis hebben, profiteer jij ook nog eens van een razendsnelle levering. Zo kun je jouw drukwerk zelfs de volgende werkdag al in huis hebben. Wat voor ansichtkaart mogen wij voor jou drukken?

  • Verschillende formaten, waaronder 'Eigen maat'
  • Kies optioneel uit één van de extra afwerkingen
  • Bestel optioneel bijpassende envellopen mee

Bestel ansichtkaarten

Je eigen ansichtkaarten maken

Bij Drukland.nl kun je eenvoudig je eigen ansichtkaarten maken. Door het ruime aanbod van vele papiersoorten, formaten en afwerkingen, vind je altijd de combinatie die het best bij jou past. De verschillende papiersoorten hebben allemaal één ding gemeen: het zijn stevige papiersoorten die - ten minste aan één zijde - goed beschrijfbaar zijn. Wat is er nou leuker dan een kaartje met handgeschreven tekst versturen? Nou, ontvanger ervan. Of het nu naar familie of vrienden is, of zakelijk naar klanten of relatie: een ansichtkaart maken met een handgeschreven tekst is altijd een goed idee!

Verschillende formaten

Jouw ansichtkaart maken wij voor jou op maat. Jij kiest hierbij eenvoudig uit één van de verschillende formaten. Het meest bekend is het ansichtkaarten formaat (A6 formaat), maar bij Drukland.nl kies je uit nog veel meer formaten. Toch op zoek naar een ander formaat? Met de optie ‘Eigen maat’ kun je zelf afmetingen invoeren. Handig!

postkaarten drukkenA5
14,8 x 21 cm
Werktekening
ansichtkaarten laten drukkenA6
10,5 x 14,8 cm
Werktekening
postkaarten laten drukkenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Werktekening
goedkoop ansichtkaarten drukkenVierkant
13 x 13 cm
Werktekening

Korting op meerdere ontwerpen

Kun jij niet kiezen welk ontwerp je op een ansichtkaart wilt laten drukken? Bestel dan meerdere ontwerpen! Door ontwerpen met elkaar te combineren krijg je ook nog eens een leuke korting van ons. Hoe bestel je deze ansichtkaarten?

  1. Selecteer de gewenste opties voor jouw ansichtkaart
  2. Klik op de prijs achter het gewenste aantal per ontwerp, bijvoorbeeld 1.000 stuks
  3. Kies voor het aantal ontwerpen, bijvoorbeeld 3 ontwerpen
  4. Nu kun je de 3x 1.000 stuks aan je winkelwagentje toevoegen en de ontwerpen uploaden of maken

Ansichtkaart met goud en andere afwerkingen

Om een ansichtkaart net dat beetje extra’s te geven, kun je kiezen voor één van de verschillende afwerkingen. Een populaire optie zijn de ansichtkaarten met foliedruk. Aan de full colour bedrukking kun je hier elementen als goud of koper laten drukken, wat een luxe en chique uitstraling aan het drukwerk geeft. Ook het Spot UV zorgt voor dat beetje extra op de kaart. Hierbij worden bepaalde elementen uitgelicht door deze extra glanzend te maken. Denk aan teksten, logo's of andere delen van je ontwerp.

Een andere veel gekozen afwerking is het laten lamineren van een volledige voor- en/of achterzijde. Dit kan met mat of glans laminaat. Hierbij wordt de volledige voorzijde voorzien van een extra transparante laag. Dit zorgt voor een andere uitstraling én tegelijkertijd beschermt het het drukwerk en het materiaal ook nog eens.

Bijpassende enveloppen

Ansichtkaarten drukken en direct kunnen versturen? Bestel dan passende enveloppen mee. Je hebt hierbij de keuze uit witte, groene of rode enveloppen. De enveloppen hebben standaard maten en zijn hierdoor alleen te bestellen voor één van de standaard formaten.

Een ansichtkaart maken, zo doe je dat

Jouw ansichtkaart maken wij altijd op basis van jouw eigen ontwerp. Jij bepaalt dus zelf hoe deze eruit komt te zien. Het drukbestand dat je aan moet leveren kun je op twee manieren opmaken. Als eerste kan dat in een extern ontwerpprogramma, zoals InDesign of Illustrator. Houd je wel de werktekening bij de hand? Hierop vind je namelijk de marges en maten waar je mee moet werken voor het mooiste eindresultaat.

Nog geen drukbestand of geen externe ontwerpprogramma’s tot je beschikking? Dan is onze gratis online ontwerptool dé oplossing. Hier kun je, zonder enige grafische kennis, zelf foto’s, afbeeldingen en/of teksten toevoegen. Een ontwerp voor jouw ansichtkaart maken wordt op die manier wel heel erg makkelijk!

 

0 producten € 0,00