Altijd gratis verzending
Schorten

Schort bedrukken

Wil jij een schort bedrukken? Dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres. Altijd met een eigen ontwerp en verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. De bedrukte schorten gebruik je zowel thuis als in de professionele keuken.

nieuw Laat nu een schort borduren met uw logo!

Lees meer


Kies het soort schort:

Kies een kleur schort:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
schort

Schort bedrukken met eigen ontwerp

Laat een schort bedrukken met een logo, een tekst of een foto! Als keukenschort, voor achter de barbecue, in een restaurant of op een event: met een bedrukt schort kom je altijd goed voor de dag. Schorten bedrukken wij op 100% katoen, wat zorgt voor een stevige en duurzaam product voor zowel thuis als in de professionele keuken.

  • Full colour bedrukt (inclusief witte inkt)
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Gratis verzending

Bestel schorten

Logo of foto op keukenschort

Bij Drukland.nl heb je keuze uit twee verschillende schorten: een luxe schort en een luxe schort met voorvak variant. Beide schorten bedrukken wij altijd full colour en haarscherp op het materiaal. Zo weet jij zeker dat jouw ontwerp goed op het schort geprint wordt. Het bedrukken wordt digitaal gedaan. Het grote voordeel hiervan is, is dat er geen minimale oplage geldt. Zo kun je al een schort laten bedrukken vanaf 1 stuk. Perfect voor jezelf of in je restaurant, maar ook ideaal om cadeau te doen aan iemand die graag in de keuken staat.

Basic schort bedrukken

Het luxe schort is verkrijgbaar in maar liefst 12 frisse en vrolijke kleuren. Je vindt dus altijd een exemplaar dat goed bij jou past. De stof bestaat voor 100% uit katoen en is hierdoor extra stevig. Met een lengte van 87 cm en een breedte van 62 cm past het schort nagenoeg iedereen. Leuk voor jezelf, maar misschien nog wel leuk om iemand mee te verrassen!

Luxe schort met voorvak bedrukken

Onmisbaar voor iemand die graag in de keuken of achter de barbecue staat: het luxe schort met voorvak. Dit schort is voorzien van een handig opbergvak aan de voorzijde. Dit, samen met de verstelbare gesp in de hals, zorgen voor een extra luxe uitstraling. Dit schort bestaat voor 100% uit gecertificeerd Fairtrade katoen. Een duurzame keuze voor de echte keukenprins- of prinses.

Ons luxe schort met voorvak is gemaakt van 100% gecertificeerd Fairtrade katoen en verkrijgbaar in de kleur zwart. In tegenstelling tot het basic model, heeft dit katoenen schort een voorvak en een verstelbare gesp aan de hals. Dit schort heeft dan ook een luxueuze uitstraling en is erg geschikt voor professioneel gebruik.

Bekijk aanvullende informatieSchort laten borduren

Kom nóg professioneler voor de dag met jouw ontwerp geborduurd op een schort. Met de maar liefst 15 kleuren borduren wij de mooiste ontwerpen, of dat nou logo's, teksten of andere ontwerpen zijn. Meer informatie over deze druktechniek en je je bestand aanlevert? Bekijk onze informatiesheet »

Schorten in alle oplages

Alle oplages goedkoop printen is geen probleem, omdat wij het ontwerp door middel van DTG drukken. DTG (Digital To Garment) is een digitale manier van printen dat zorgt voor een kleurrijk eindresultaat, volledig in full colour inclusief wit.

Eigen ontwerp op een schort

Of het nu een BBQ schort is, een keukenschort voor thuis of een schort in de horeca: bedrukt met een eigen ontwerp kom je altijd goed voor de dag! .

Het gebied waarop wij jouw schort bedrukken is 20 x 16 cm. Binnen dit bedrukbare gebied kun je zelf bepalen wat er gedrukt wordt. Daarbij is het belangrijk dat wanneer je logo’s en/of teksten wilt laten printen, je dit als een losstaand bestand aanlevert. Zo voorkom je dat ook de achtergrond op het schort terecht komt. Gebruik je alleen een foto? Dan hoeft deze niet losstaand te zijn. Hieronder zie je hoe je het bestand het beste kunt aanleveren voor het bedrukken van een schort.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand
    (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK
 

0 producten € 0,00