Altijd gratis verzending
Brievenbusdoosjes

Brievenbusdoos bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Met een bedrukte brievenbusdoosje maak je het versturen van pakketjes extra persoonlijk. Bij Drukland.nl printen wij jouw logo of ander ontwerp altijd in full colour. De doosjes zijn van voorzien van een akte sluiting, waardoor de inhoud altijd veilig bij en betrouwbaar bij de ontvanger aankomt. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten: A4 en A5.

Lees meer


Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
brievenbusdoosjes met logo

Brievenbusdozen bedrukken

Jouw eigen brievenbusdozen bedrukken doe je eenvoudig en snel bij Drukland.nl. Altijd haarscherp en full colour rechtstreeks op het karton gedrukt. Of je nou 10 of 500 stuks nodig hebt, bij ons kan het allemaal.

  • 2 verschillende formaten
  • brievenbusdoosjes met akte sluiting
  • spoedlevering mogelijk

Bestel brievenbusdoosjes

Bij Drukland.nl bestel je ook gemakkelijk andere verpakkingen! Bekijk gerust onze pagina voor verpakkingen voor een totaaloverzicht.

Bedrukte brievenbus verzenddoos

De brievenbus verzenddozen van Drukland.nl worden bedrukt op de manier zoals jij dat wilt. Laat de ontvanger gelijk weten van wie het pakketje afkomstig is door het doosje te voorzien van jouw bedrijfsnaam, slogan, logo en/of adresgegevens. Een bedrukt brievenbusdoosje straalt professionaliteit uit én je maakt ook nog eens extra reclame voor jou en je bedrijf. En over de hoogte hoef je je geen zorgen te maken: deze past in iedere gangbare brievenbus. Handig, want zo hoeft de ontvanger niet perse thuis te zijn om de zending te ontvangen.

Kartonnen brievenbusdoosjes

Onze brievenbusdoosjes zijn gemaakt van zeer stevig karton. Hierdoor kunnen de doosjes prima tegen een stootje en geef je ze met een gerust hart mee met de postbezorger. Ook zijn de doosjes voorzien van een akte sluiting. Zo verstuur jou de producten veilig en kan de ontvanger direct zien dat het pakketje onderweg niet open is geweest. Met een handig afscheurstrip opent de ontvanger de zending in één beweging. Onze brievenbusdoosjes zorgen dus niet alleen voor een professionele uitstraling, maar stralen ook betrouwbaarheid uit.

Let op: het gebruik van volvlakken wordt afgeraden, dit kan resulteren in een wolkerig effect.

Beschikbare formaten brievenbusdoosjes

Onze brievenbusdoosjes met logo of eigen ontwerp hebben wij in 2 formaten beschikbaar: A4 en A5 formaat. Het formaat doelt op het formaat dat er maximaal in verstuurd kan worden. Zo is een A4 verzenddoos net iets groter dan het A4 formaat, waardoor je bijvoorbeeld een A4 poster zonder problemen kunt versturen. Hetzelfde geldt voor het A5 formaat. Hieronder vind je een handig overzicht met alle formaten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.Formaat doos Bedrukbaar gebied Aanleveren

Brievenbusdoos A4+

brievenbusdoos A4
B35 x H25 x D2,8 cm 33 x 20 cm Werktekening
Template

Brievenbusdoos A5+

brievenbusdoos A5
B26 x H17 x D2,8 cm 23 x 14 cm Werktekening
Template

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00