Altijd gratis verzending
Textielframes

Textielframe bestellen op maat

De goedkoopste van Nederland!

Op een professionele manier jouw beursstand of kantoor aankleden? Met een textielframe op maat van Drukland.nl weet je zeker dat goed zit. Een luxe en moderne uitstraling zorgen samen met een haarscherpe print voor een topproduct! Een textielframe bestellen bij Drukland.nl? Dan kun je kiezen uit een frame met peesdoek, maar ook voor losse onderdelen zoals alleen een aluminium frame of doek.

Lees meer


tuinborden

Textielframe kopen

Een textielframe is een ontzettend veelzijdig product dat op verschillende manieren ingezet kan worden. Zo kleed je een beursstand op een eenvoudige manier toch professioneel aan. En wat helemaal handig is, is dat het doek eenvoudig te vervangen is. Zo wordt het een duurzaam product waar je voor langere tijd plezier aan zult beleven. En de doeken? Die bestel je heel eenvoudig los na.

  • 3 verschillende soorten
  • Eigen maat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel textielframes

Textielframe met peesdoek

Het product textielframe kan worden opgesplitst in 2 verschillende producten: het frame en het peesdoek. Het frame wordt gemaakt van hoogwaardig aluminium in de kleuren zilver en zwart. Zo weet je zeker dat het frame bij jou en de uiting past. Voor het peesdoek gebruiken wij het DecoTex GFS. Dit materiaal bestaat voor 100% uit polyester. Een groot voordeel van dit materiaal is dat het nagenoeg niet verkleurd. Dus ook als je het textielframe voor langere tijd gebruikt blijven de kleuren scherp en helder.

Bij Drukland.nl zit je niet gebonden aan vaste formaten. Wij maken zowel het frame als het doek voor jou op maat op vrijwel ieder denkbaar formaat. Zo wordt het inrichten van de beursstand wel erg makkelijk!

Aluminium textielframe

Bij Drukland.nl heb je de keuze uit drie verschillende soorten textielframes. Hoe je het textielframe ook wilt gaan gebruiken, op een beurs, in kantoor of gewoon thuis, je kiest eenvoudig het soort frame dat bij jou past. De peesdoeken zijn voor alle frames gelijk. Door kleine en subtiele aanpassingen kun je het frame op de door jou gekozen manier gebruiken. Zonder dat het afbreuk doet aan het textielframe en de uitstraling hiervan.

Textielframe aan de wand

De naam zegt het eigenlijk al: dit frame is geschikt om aan een muur of wand te hangen. Het ophangen gaat via een kleine beugel die op het frame is gemonteerd. Gemakkelijk op te hangen en ook eenvoudig om weer van de muur te halen. Wel zo handig als je het doek wilt verwisselen.

Hangend textielframe

Een hangend textielframe is geschikt om op te hangen aan bijvoorbeeld een plafond. Aan de bovenzijde van het frame zitten oogjes waardoor een draad gespannen kan worden. Draad, touw of andere manieren om het frame op te hangen worden niet meegeleverd. Hang je het textielframe aan een plafond? Houd dan rekening met het gewicht van het frame.

Staand textielframe

Veelgekozen voor bijvoorbeeld beurzen of op kantoren: een vrijstaand textielframe. Door de stevige en verzwaarde staanders kun je het textielframe nagenoeg overal neerzetten. De staanders zijn subtiel en laag, waardoor het struikelgevaar minimaal is. Wel prettig op een beurs natuurlijk. Met een paar handelingen staat het complete frame en heb je de ideale presentatiewand of aankleding voor de beurs.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00