Altijd gratis verzending
Enveloppen

Goedkoop enveloppen bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkoop enveloppen bedrukken met venster, zonder venster, in full colour, of in huisstijl PMS kleuren: alle soorten enveloppen met logo bedrukken bij Drukland.nl is een kwestie van klikken & klaar. Selecteer je eigen bedrijfslogo, een tekst, adres of een afbeelding voor een marketingcampagne. Bij Drukland.nl drukken we enveloppen razendsnel met de beste kwaliteit. Kies voor een standaard of luchtkussen envelop.

Lees meer


enveloppen bedrukken

Goedkope enveloppen bedrukken

Goedkoop enveloppen bedrukken en bestellen bij Drukland.nl is een kwestie van klikken & klaar. Selecteer simpelweg het gewenste formaat en maak een keuze uit de verschillende papiersoorten. We bieden onder meer witte (bankpost) en biotop enveloppen die al te bedrukken zijn vanaf 10 stuks.

  • Met of zonder bedrukking
  • Full colour of PMS
  • Striplock of gomsluiting

Bestel enveloppen

Enveloppen maken en ontwerpen

Gebruik onze gratis online ontwerptool om zelf een envelop ontwerp te maken. Hiervoor hoef je geen software te downloaden, je kunt meteen aan de slag! Voorzie bijvoorbeeld je enveloppen met logo, en maak het ontwerp af door je bedrijfsgegevens toe te voegen. Het ontwerpen duurt slechts vijf minuten.

Bedrukte of onbedrukte enveloppen

Drukland.nl biedt zowel bedrukte als onbedrukte enveloppen aan.

goedkoop enveloppen bedrukken

Bedrukte enveloppen

  • Full colour of PMS
  • Keuze uit 6 formaten
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

Bestel bedrukte enveloppen

enveloppen met logo

Onbedrukte enveloppen

  • Keuze uit 8 formaten
  • Met of zonder venster
  • Altijd binnen 2 werkdagen in huis

Bestel onbedrukte enveloppen

Enveloppen met logo in alle gangbare formaten

Bij Drukland.nl voeren we alle populaire enveloppen formaten. Vierkant 14 cm en vierkant 15,5 cm zijn alleen onbedrukt te bestellen. Onderstaande formaten zijn voor zowel bedrukt als onbedrukt beschikbaar.

EA4 enveloppen bedrukkenEA4
31,2 x 22 cm
EA5 enveloppen bedrukkenEA5
15,6 x 22 cm
EA5/6 enveloppen bedrukkenEA5/6
11 x 22 cm
C4 enveloppen bedrukkenC4
32,4 x 22,9 cm
C5 enveloppen bedrukkenC5
16,2 x 22,9 cm
C6 enveloppen bedrukkenC6
11,4 x 16,2 cm

Venster en sluiting

Of we de enveloppen bedrukken met logo of niet: alle bedrukte enveloppen zijn beschikbaar met venster links, venster rechts en zonder venster. De vensters hebben altijd rechte hoeken. Daarnaast hebben we enveloppen met striplock en gomsluiting in ons assortiment. Het voordeel van striplock is dat deze makkelijk te sluiten is door de strip te verwijderen. Voor machinale verwerking is een gomsluiting vaak nodig, bijvoorbeeld bij het versturen van een mailing.

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij vistekaartjes in PMS is het mogelijk combinatiekorting te krijgen. Dit is op basis van dezelfde PMS kleuren in ieder aangeleverde ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00