Altijd gratis verzending
Vesten

Vest bedrukken: goedkoop vanaf 1 stuk

De goedkoopste van Nederland!

Een vest bedrukken van hoge kwaliteit doe je bij Drukland.nl. In verschillende kleuren en maten, voor iedereen. Goedkoop vesten laten bedrukken met naam, tekst, logo of een ander eigen ontwerp kan al vanaf 1 stuk. Wij drukken de kledingstukken zelf en kunnen daardoor een snelle levertijd garanderen. Privé of als bedrijfskleding voor zakelijke doeleinden, het bestellen van een vest met eigen opdruk doe je bij Drukland!

nieuw Laat nu een vest borduren met uw logo!

Lees meer

Bekijk ook onze vesten met capuchon en andere bedrukte kleding.


Kies een kleur vest:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
vest bedrukken

Goedkoop vesten laten bedrukken

Als bedrijfskleding, voor de sportvereniging of een cadeau voor een verjaardag. Met de bedrukte vesten van Drukland.nl kom je altijd goed voor de dag. De vesten zijn voorzien van een rits en 2 steekzakken. Voor andere varianten kleding, zoals een hoodie vest met capuchon, kijk je onder andere bij onze hoodies en t-shirts.

  • Kwalitatieve vesten
  • Full colour bedrukt (inclusief witte inkt)
  • In alle gangbare maten

Bestel vesten

Vesten bedrukken van hoge kwaliteit

Een vest bedrukken wij altijd full color en rechtstreeks op het materiaal. Hierdoor hecht de print goed aan het materiaal vast en kunnen ze jarenlang mee. De vesten zijn van het merk Fruit of the loom, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit.

De vesten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Op de informatiesheet vind je alle informatie over onze luxe vesten. Denk hierbij aan de wasvoorschriften, bedrukkingslocaties en meer.

Gewicht

260 g/m2

Materiaal

70% katoen

30% polyester

goedkoop vesten laten bedrukken

Vest bedrukken per stuk

Onze vesten met rits worden full color bedrukt op één van onze snelle Kornit-printers. Met deze nieuwe printers drukken wij digitaal jouw naam, foto of logo in de hoogste kwaliteit op het vest. Een vest bedrukken wij per stuk. Alle oplages goedkoop printen is geen probleem, omdat wij het ontwerp door middel van DTG drukken. DTG (Digital To Garment) is een digitale manier van printen dat zorgt voor een kleurrijk eindresultaat, volledig in full colour inclusief wit.

Bestanden aanleveren

Om het vest zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wens je het vest te bedrukken met een foto, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Goed aangeleverd

vest bedrukken goedkoop
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand
    (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

vest met logo bedrukken
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Logo geborduurd

Een vest met daarop jouw logo, tekst of ander ontwerp laten borduren? Bij Drukland.nl kan het! Wij gebruiken tot wel 15 verschillende kleuren om tot het mooiste resultaat te komen. Meer informatie over deze methode en hoe je je bestand aanlevert? Bekijk onze informatiesheet »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00