Altijd gratis verzending
Tassen

Goedkoop tassen bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Bedrukte tassen zijn ideaal voor allerlei doeleinden. Het is uiteraard handig om er producten in mee te nemen, maar het heeft nog veel meer kwaliteiten. Denk zo eens aan een relatiegeschenk, marketingmiddel of goodiebag. Tassen bedrukken doe je voordelig en snel bij Drukland.nl! Met mooie gepersonaliseerde bedrukte tassen kleur je elk straatbeeld en vergeet nooit iemand meer die ene mooie bedrukte tas! Bij Drukland.nl kun je kiezen uit vijf verschillende tassen, elk ideaal voor haar eigen doel.

Lees meer


Tassen

Tassen bedrukken

Op zoek naar tassen van katoen of papier om te bedrukken? Bij Drukland.nl kies je helemaal zelf het ontwerp bij een tas naar keuze. Een tote bag, een boodschappentas, een rugzak, een sporttas of toch liever bedrukte papieren tassen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies uit de vele kleuren en ontwerp de tassen met je logo, naam, tekst of met een leuke afbeelding. Ideaal voor jouw bedrijf of winkel!

  • enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt
  • verkrijgbaar in vele kleuren
  • spoedlevering mogelijk

Bestel tassen

Tote bags bedrukken

Tote bags zijn ideaal voor verschillende doeleinden. Je kunt het als promotiemiddel, als goodiebag of als welkomstcadeau gebruiken. Deze draagtassen zijn enorm handig als marketingmiddel en bovendien hét ideale alternatief voor de plastic tas! Je bedrukt tote bags voordelig en snel bij Drukland.nl. Zo kun je ervoor kiezen om een logo, tekst of naam op de tote bag te laten bedrukken. Dit kan in meerdere kleuren, namelijk groen, navy blue, rood, wit en zwart. Tote bags zijn ideaal om al je flyers en folders in op te bergen om mee te nemen. Met een mooie bedrukking gaat elke klant jouw draagtassen bewaren!

Boodschappentas bedrukken

Boodschappentassen zijn mooi, praktisch en bovendien erg breed. Hierdoor kun je er veel producten en spullen in kwijt en het alsnog eenvoudig tillen. Bij Drukland.nl maak je al jouw katoenen boodschappentassen persoonlijk. Je kunt zelf het ontwerp aanleveren om de mooiste boodschappentas te bedrukken die er bestaat. Dit bedrukken we op zwaar katoen, zodat jouw tas van de beste kwaliteit is. Het formaat tas is 38 x 41 x 8.5 cm, waardoor de tas ruim en breed is. Bij het bedrukken heb je de keuze uit 7 kleuren tassen. Deze kleuren zijn blauw, groen, navy blue, oranje, rood, wit en zwart.

Rugzak bedrukken

Wil je een gepersonaliseerde tas om zwaarder materiaal mee te tillen? Dan is een bedrukte rugzak voor jou. Het is praktisch, van goede kwaliteit en kan gebruikt worden als promotiemateriaal. Zo wordt een bedrukte rugzak vaak gebruikt bij open dagen van scholen om uit te delen. Je kunt het ook gebruiken als een lichte sporttas. De rugzak is van een stevig materiaal, dus perfect om zwaarder drukwerk mee te nemen, zoals boeken. De rugzak is te verkrijgen in maar liefst 7 kleuren. Deze zijn kleuren blauw, groen, navy blue, oranje, rood, wit en zwart.

Papieren tasjes bedrukken

Je komt ze bijna overal in het straatbeeld tegen: papieren tassen. Van die snackbar om de hoek, tot die populaire kledingzaak. Bijna elk bedrijf maakt gebruik van papieren tasjes. Het is een ideale tas om jouw bedrijf of winkel te promoten. Elke klant loopt er mee rond op het straatbeeld en maakt direct jouw bedrijf kenbaar aan de hele omgeving. Dat is nou een ideale promotie! Onze papieren tassen zijn te verkrijgen in twee varianten: een witte kraftvariant en een bruin gerecycled variant. Wil je liever een hoge tas of een brede tas? Het is beide mogelijk. Beide varianten zijn te verkrijgen in drie formaten.

Bedrukken sporttas

Wil je het sporten nóg leuker maken? Onze sporttassen met eigen bedrukking zijn dan precies voor jou! Bij Drukland.nl heb je de keuze tussen twee formaten, een grote en een kleine sporttas. De sporttas is in vijf kleuren te bedrukken, namelijk groen, koningsblauw, marineblauw, rood en zwart. Een gepersonaliseerde sporttas is niet aan leuk, maar het zorgt ook voor saamhorigheid. Laat een logo van jouw voetbalteam of tennisvereniging op de tas bedrukken of maak het nog persoonlijker met je eigen naam. Sporttassen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Opdruk en bedrukking

De tassen die wij bedrukken hebben een opdruk van maximaal 25 x 30 cm (b x h). Deze afmetingen houden in dat we van de tassen één of twee zijden bijna volledig kunnen bedrukken. Hiermee heb je genoeg rumite om met jouw bedrukte tassen reclame te maken. Onze tassen bedrukken wij altijd digitaal in full colour, met inkten die zowel waterbestendig als UV-bestendig zijn.

Criteria aanleveren bestandenn

Wij van Drukland.nl willen dat jouw tassen zo goed mogelijk bedrukt worden. Natuurlijk hebben wij dat deels zelf in de hand. Maar om de beste kwaliteit aan tassen te kunnen aanbieden, vragen wij jou een vrijstaand ontwerp aan te leveren. Zo kunnen wij de tassen om het best bedrukken. Dit vrijstaand ontwerp is opgebouwd uit CMYK, een van de kleursystemen die wij gebruiken voor het bedrukken van drukwerk. Het ontwerp is aan te leveren via een uploadtool, die eenvoudig te gebruiken is.


Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00