Altijd gratis verzending
Visitekaartjes

Visitekaartjes drukken en maken

Visitekaartjes drukken omdat ze op zijn? En morgen al nieuwe nodig? Geen nood! Visitekaartjes maken bij Drukland.nl gaat razendsnel. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde business kaartjes voor je collega's, of naar luxe visitekaartjes voor klanten, bij Drukland.nl garanderen we uitstekende kwaliteit. De visitekaartjes maken we namelijk altijd met de beste drukpersen. En dat voor de scherpste prijzen. Bestel dus nu je visitekaartje en deel ze morgen al uit!

Lees meer


Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
visitekaartjes

Visitekaartjes drukken

Laat aan al je potentiële klanten een fantastische indruk achter met de visitekaartjes van Drukland.nl. Bij ons bestel je goedkope visitekaartjes van een hoge kwaliteit, al vanaf 25 stuks! Daarnaast bieden wij een razendsnelle levering, waardoor je in no-time zaken kan doen. Kies uit ons uitgebreide assortiment precies het visitekaartje dat bij je past, inclusief papiersoort en afwerking en bereid je voor op het maken van een onuitwisbare indruk.

 • Gevouwen of ongevouwen
 • Full colour en PMS
 • De goedkoopste van Nederland!

Bestel visitekaartjes

Visitekaartjes maken en ontwerpen

Visitekaartjes ontwerp je erg makkelijk en snel met behulp van onze gratis ontwerptool. Met deze tool ontwerp je zelf de mooiste visitekaartjes. Het voordeel daarvan? Geen hulp nodig van een designer of software! Hiermee bespaar je niet alleen geld en tijd, maar het is ook altijd leuk om je eigen business kaartjes te designen. Voeg eenvoudig je logo, je gegevens en je foto toe en het is zo klaar!

Soorten modellen visitekaartjes

Bij Drukland.nl bieden we twee verschillende modellen visitekaartjes aan. Alle informatie tussen de twee modellen zie je eenvoudig in het overzicht hieronder:

Ongevouwen visitekaartjes icoon

Ongevouwen

 • Eigen formaat en aantal mogelijk
 • Keuze uit veel papiersoorten
 • De mooiste afwerkingen
Gevouwen visitekaartjes icoon

Gevouwen

 • Staand of dwars gevouwen
 • Meer ruimte voor informatie
 • Altijd plano (voorzien van ril) geleverd

Papiersoorten

In ons assortiment zijn verschillende papiersoorten te vinden. We hebben voor jou een overzichtelijke tabel gemaakt waarin de verschillen en overeenkomsten te zien zijn:

Papiersoort Ongevouwen Gevouwen PMS
300 grams natuurkarton wit
300 grams recyclingpapier
300 grams metallic
300 grams biotop
350 grams mat mc

Digitaal en offset

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit twee druktechnieken, deze worden onder elkaar weergegeven als je het bestelproces hebt doorlopen. Hieronder zie je de eigenschappen van beide technieken.

Digitaal

 • Goedkoper bij kleine oplages
 • Geproduceerd met HP Indigo's
 • Uniek: gebruikt vloeibare inkt

Offset

 • Geschikt voor grote oplages
 • Gedrukt met de beste persen van Komori
 • De allerbeste kwaliteit

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij vistekaartjes in PMS is het mogelijk combinatiekorting te krijgen. Dit is op basis van dezelfde PMS kleuren in ieder aangeleverde ontwerp.

Combinatiekorting visitekaartjes

Heb je meerdere ontwerpen en wil je van elk ontwerp hetzelfde aantal business kaartjes bestellen? In dat geval is het mogelijk om je visitekaartjes met korting te bestellen. Een voorbeeld hiervan is als je dezelfde visitekaartjes wilt drukken, maar dit wel wilt doen met verschillende namen (door bijvoorbeeld klanten of collega’s). Wil je hiervan gebruik maken? Doorloop eerst het bestelproces en geef vervolgens aan hoeveel kaartjes je per ontwerp wilt bestellen. Daarna kan je aangeven hoeveel ontwerpen je wilt aanleveren.

Val nog extra op

Wanneer je echt een blijvende indruk wil maken, dan ga je net iets verder en bestel je visitekaartjes met een extra afwerking. Wat dacht je bijvoorbeeld van spot UV? Hierbij worden bepaalde delen van je ontwerp extra glanzend gemaakt. Dit kan een tekst zijn, een logo of iets totaal anders: jij bepaalt! Een andere populaire afwerking is foliedruk. De goudfolie of koperfolie zorgt voor een extra luxe uitstraling van je visitekaartjes. Hieronder zie je alle verschillende afwerkingen op een rijtje:

 • Glans folie, voor een glossy uitstraling over de gehele voor- en/of achterkant.
 • Mat folie, voor een luxe satijnen look over de gehele voor- en/of achterkant.
 • Spot UV lak, om bepaalde gedeelten er uit te laten springen.
 • Foliedruk, een goud- of koperlook om nog meer op te vallen.

Naast deze afwerkingen kunnen we je visitekaartjes ook nabewerken door ze bijvoorbeeld te voorzien van een boorgat (3 of 5 mm) en ronde hoeken. Deze opties verschijnen na het klikken op een prijs.

Overtuigd van het bestellen van de visitekaartjes, maar heb je nog geen elegante manier om ze op te bergen en te bewaren? Dan zijn onze visitekaartjeshouders perfect voor jou!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00