Altijd gratis verzending
Buttons

Buttons maken

Buttons maken doe je snel én goedkoop bij Drukland.nl. Altijd in full colour gedrukt met de meest heldere kleuren. De buttons zijn verkrijg in drie verschillende formaten en zijn standaard voorzien van een handige speld. Zo kun je de buttons altijd en voor elke evenement gebruiken. Wil je je bestelling extra snel in huis hebben? Met een spoedlevering wordt jouw drukwerk zelfs de volgende werkdag al geleverd!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Buttons

Buttons bestellen

Wil jij buttons bestellen? Een button is een ideaal promotiemiddel en kan op verschillende manieren ingezet worden. Hierbij kun je denken aan beurzen en andere grote festivals, maar ook bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeestje of verjaardagsfeesten. Met een originele en unieke button maken weet je één ding zeker: je zult altijd de aandacht trekken!

  • Spoedlevering mogelijk
  • Verschillende formaten
  • Full colour bedrukt

Bestel buttons

Button drukken met eigen ontwerp

Bij Drukland.nl laat je eenvoudig buttons met jouw eigen ontwerp bedrukken. Dit kan een foto zijn, of een logo of een leuke tekst: dat is helemaal aan jou. Heb je een al een drukbestand? Die kun je tijdens je bestelling eenvoudig uploaden. Wil je zelf nog aan de slag met het maken van een button? Dan is onze gratis online ontwerptool ideaal. Je voegt hier zelf foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten aan toe en maakt zo makkelijk jouw eigen drukbestand!

Specificaties en opties

Buttons met speld icoon

De buttons maken wij volledig in eigen huis. Jouw ontwerp wordt op stevig 170 grams glans mc papier gedrukt en vervolgens in de button verwerkt.

Doordat alles in eigen huis gemaakt wordt, betaal jij nooit teveel én hoef je nooit lang op je bestelling te wachten. Zo heb je standaard de buttons al in vier werkdagen in huis. Is er haast geboden? Met een spoedbestelling wordt het drukwerk zelfs de volgende werkdag al bezorgd!

De buttons is standaard voorzien van een veiligheidsspeld aan de achterzijde. Hiermee kun je deze eenvoudig opspelden op bijvoorbeeld een T-shirt, trui of een tas. Daarbij heb je de keuze uit maar liefst drie verschillende formaten:

  • Button met een diameter van 2,5 cm
  • Button met een diameter van 3,8 cm
  • Button met een diameter van 5,6 cm
 

0 producten € 0,00