Altijd gratis verzending
Grote stickers (vanaf A3)

Grote stickers maken

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij grote stickers maken? Dat kan goedkoop en gemakkelijk bij Drukland.nl! Wij maken grote stickers in alle soorten en maten. Kies voor een eigen maat of laat het drukwerk in een unieke vorm snijden met de optie ‘Eigen contour’! Je kunt grote stickers bestellen voor zowel binnen als buiten. Kortom: je vindt altijd wel het exemplaar dat perfect aansluit bij jouw wensen en eisen!

Lees meer

Leren hoe je een grote sticker plakt? Bekijk ons stappenplan grote sticker plakken!


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Grote stickers

Gemakkelijk je eigen grote stickers maken

Je eigen grote stickers maken doe je natuurlijk bij Drukland.nl! Je kiest eenvoudig uit één van de vele verschillende materialen, kiest een eventuele afwerking, upload je drukbestand en de grote sticker heb je razendsnel in huis. Altijd speciaal voor jou op maat gemaakt en haarscherp gedrukt op één van onze professionele en hoogwaardige printers.

  • Vanaf A3 formaat
  • Met of zonder afwerking
  • Eigen formaat en contour mogelijk

Bestel grote stickers

Grote stickers, waar kan ik die voor gebruiken?

Of het nu voor een aankleding van een ruimte is, om op een voertuig te plakken of iets totaal anders: grote stickers maken kun je voor ontzettend veel verschillende doeleinden inzetten. Er zijn diverse mogelijkheden voor zowel binnen als buiten. Dus voor al jouw (marketing)uitingen is er een geschikte opties te vinden! Het enige wat je nodig hebt, is een vlakke en een gladde ondergrond om de sticker te kunnen plakken.

De stickers worden los geleverd. Op die manier kun je de sticker gemakkelijk en snel plakken.

Verschillende materialen

Stickers maken doe je bij Drukland.nl in verschillende soorten en maten. Allemaal zijn deze bedoeld om jouw boodschap zo goed als mogelijk over te brengen. Voor het maken van de grote stickers kun je kiezen uit de volgende materialen:

Grote outdoor sticker

De outdoor sticker is - de naam zegt het al - ideaal om buiten te gebruiken. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Outdoor sticker basic | Monomeer kwaliteit voor tijdelijke toepassingen;
  • Outdoor sticker premium | Polymeer kwaliteit voor langdurige toepassingen;
  • Outdoor sticker semi-transparant | Monomeer kwaliteit voor tijdenlijk toepassingen.

Grote one way vision sticker

Wanneer je inkijk tegen wilt gaan, dan is de grote one way vision sticker een goede optie. Je kunt namelijk van slechts één kant goed door het materiaal heen kijken. Vanaf de andere - de bedrukte - zijde wordt het zicht grotendeels geblokkeerd. De grote one way vision stickers zijn van monomeer kwaliteit.

Magneetfolie

De magneetfolie is ideaal voor tijdelijke toepassingen. Door de magnetische werking kan een grote sticker eenvoudig en snel plakken, verwijderen en weer opnieuw gebruiken iedere metalen ondergrond. De magneetfolie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Grote quickmount sticker

Voor het plakken op glas is een quickmount sticker ideaal. Dankzij hele kleine, niet-zichtbare gaatjes is het aanbrengen en herpositioneren erg eenvoudig. Ook zijn bellen onder het materiaal gemakkelijk weg te werken. Er zijn twee verschillende soorten waar je uit kunt kiezen:

  • Quickmount satin white | Witte sticker van polymeer kwaliteit voor langdurig gebruik
  • Quickmount ice mat transparant | Mat transparante sticker van polymeer kwaliteit voor langdurig gebruik.

Het quickmount materiaal is niet geschikt om buiten te gebruiken.

Een grote sticker maken met een eigen ontwerp

Bij Drukland.nl kun je een grote sticker maken met een eigen ontwerp. Wat er op het ontwerp komt te staan en hoe dat eruit ziet, dat is aan jou. Dat kan een foto zijn, maar ook bijvoorbeeld een logo of tekst. Hiervoor zijn twee manieren om een drukbestand aan te leveren.

Als eerste is er een kant-en-klaar ontwerp. Deze maak je, aan de hand van de werktekening, op in een extern ontwerpprogramma. Hierbij kun je denken aan InDesign of Illustrator. Het PDF-bestand dat op de grote sticker gedrukt moet worden lever je eenvoudig tijdens het bestelproces aan. Beschik je niet over een opmaakprogramma? Dan is er onze gratis online ontwerptool. In deze tool kun je zelf je ontwerp maken. Voeg afbeeldingen, foto’s, logo’s en teksten en je kunt ook zonder professionele software een grote sticker maken!

 

0 producten € 0,00