Altijd gratis verzending
Papieren verzendzakken

Papieren verzendzakken bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Jouw eigen papieren verzendzakken bedrukken doe je eenvoudig en snel bij Drukland.nl. Altijd haarscherp en full colour rechtstreeks op het kraftpapier gedrukt. Of je nou 10 of 500 stuks nodig hebt, bij ons kan het allemaal.

Lees meer


Kies een formaat verzendzak:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
papieren verzendzakken met logo

Papieren verzendzakken

Papieren verzendzakken bedrukken met eigen logo of ander ontwerp doe je eenvoudig en voordelig bij Drukland.nl. Met de volledige productie in eigen huis, profiteer jij direct van een haarscherpe afdruk tegen de beste prijzen. In zowel een grote als kleine oplage.

  • 3 verschillende formaten
  • papieren verzendzakken met dubbele strip-sluiting
  • spoedlevering mogelijk

Bestel papieren verzendzakken

Bij Drukland.nl bestel je ook gemakkelijk andere verpakkingen! Bekijk gerust onze pagina voor verpakkingen voor een totaaloverzicht.

Bedrukte papieren verzendzakken

Met de verzendzakken van Drukland.nl laat je een professionele indruk achter. Laat de ontvanger gelijk weten van wie het pakketje is door de papieren verzendzak te voorzien van jouw bedrijfsnaam, slogan en logo. Zo maak je gelijk ook nog eens extra reclame voor jou en je bedrijf. Over de inhoud hoef je je geen zorgen te maken; er zijn drie verschillende formaten, gemaakt van stevig kraftpapier. We bedrukken de papieren verzendzak in full colour.

Duurzame verzendzakken van kraftpapier

Onze verzendzakken zijn gemaakt van stevig kraftpapier. Hierdoor kan de inhoud onbeschadigd bij de ontvanger terechtkomen. Je geeft ze met een gerust hart aan de postbezorger. In de verzendzakken kleding versturen wordt zo heel eenvoudig. Deze zijn namelijk voorzien van een dubbele strip-sluiting. Hierdoor kan de verzendzak opnieuw gebruikt worden voor een retour of voor een compleet nieuwe verzending. Kraftpapier is goed te recyclen en met de papieren verzendzakken hoef je geen plastic alternatief te gebruiken. Kortom: een duurzame keuze voor het verzenden van jouw product(en)

Verzendzak met logo

Wanneer je jouw logo op een verzendzak print zijn er 3 verschillende formaten beschikbaar. Zo zit het juiste formaat er altijd bij. Hieronder vind je een handig overzicht met alle formaten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.


Formaat verzendzakken Bedrukbaar gebied Aanleveren
Papieren verzendzak B16,2xH22,9xD4 cm

16,2 x 22,9 cm

B16,2 x H22,9 x D4 cm 14 x 17 cm Werktekening
Template
Papieren verzendzak B25xH35xD5 cm

25 x 35 cm

B25 x H35 x D5 cm 20 x 25 cm Werktekening
Template
Papieren verzendzak B35xH45xD12 cm

35 x 45 cm

B35 x H45 x D12 cm 20 x 25 cm Werktekening
Template

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00