Altijd gratis verzending
Hoodies

Hoodie bedrukken: goedkoop vanaf 1 stuk

De goedkoopste van Nederland!

Goedkoop een hoodie bedrukken en bestellen doe je gemakkelijk en snel bij Drukland.nl. Een trui met capuchon bedrukken we altijd op de hoogste kwaliteit stof. In verschillende modellen en maten. Voor kinderen, dames én heren. Een hoodie laten bedrukken met je eigen logo, afbeelding of tekst bij Drukland? Dat kan altijd voor bodemprijzen. Zowel een grote oplage als 1 stuk. Bestel vandaag en we gaan zo snel mogelijk voor jou aan de slag!

Lees meer

Bekijk ook onze andere bedrukte truien. Of ga naar al onze kleding.


Kies het soort hoodie:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
hoodie bedrukken

Goedkoop hoodie laten bedrukken

Een hoodie laten bedrukken loont altijd. Zet de capuchon trui in als bedrijfskleding, voor kinderfeestjes of bij marketingacties. Een bedrukte hoodie, denk aan een heerlijk warme sweater met tekst of foto, is voor veel doeleinden geschikt. Zeker met de kwalitatief hoogstaande opdruk van Drukland. De hoodie bedrukken we namelijk altijd rechtstreeks op de stof voor een zeer stevige hechting. Andere (bedrijfs)kleding dan een trui met capuchon bestellen? Zie dan onze polo's en t-shirts.

  • Full color bedrukt (inclusief witte inkt)
  • Ruime keuze kleuren
  • Gratis verzending

Bestel hoodies

Trui met capuchon voor kind en volwassene

Onze bedrukte hoodies zijn van het merk Fruit of the Loom, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we zowel kindermaten als volwassenen maten (we gaan tot XXL). Om de sweater goed te kunnen bedrukken, vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Hoodie bedrukken met jouw ontwerp

Op zoek naar een hoodie met tekst of trui met foto? Wij drukken elk ontwerp op jouw capuchon trui! We kunnen je ontwerp zowel op de voorzijde, achterzijde als de borst drukken. Ook kan je deze bedrukkingslocaties combineren.

hoodie laten bedrukken

Gewicht

260 g/m2

Materiaal

80% katoen

20% polyester

Bestanden aanleveren

Om de hoodie zo goed mogelijk te bedrukken, vragen we om een vrijstaand ontwerp dat is opgebouwd uit CMYK. Wens je de hoodie te bedrukken met een foto, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Wij drukken jouw ontwerp zoals jij deze bij ons aanlevert. Wil je bijvoorbeeld een logo in het midden van de hoodie op borsthoogte laten drukken? Dan lever je een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Bedrukking op hoodies vanaf 1 stuk

Onze bedrukte hoodies zijn digitaal te voorzien van jouw eigen ontwerp. Zowel een logo, tekst of een foto. Dit houdt in dat we een digitale druktechniek gebruiken en wij elke kleur in het ontwerp dat jij aanlevert kunnen drukken. Heb je een grote oplage nodig als bedrijfskleding, of wil je alleen een hoodie voor je eigen gezin bedrukken? Onze hoodies bedrukken we al goedkoop vanaf 1 stuk!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00