Altijd gratis verzending
Briefpapier

Briefpapier drukken

De goedkoopste van Nederland!

Professionele communicatie naar klanten en relaties? Laat je briefpapier drukken bij Drukland.nl!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
briefpapier

Goedkoop briefpapier drukken

Met het briefpapier van Drukland.nl straal je professionaliteit uit naar klanten en relaties. Verwerk je eigen logo en contactgegevens in je briefpapier ontwerp, zodat de mailing er professioneel en uniform uit komt te zien. Bovendien is je eigen briefpapier drukken goed om de merknaam en slogan te uiten en handig voor de contactgegevens. Verstuur je briefpapier in stijl met bijpassende bedrukte enveloppen.

  • Full colour of PMS
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Kan door vrijwel alle printers

Bestel briefpapier

Briefpapier eindformaten

Laat je briefpapier op twee verschillende formaten drukken bij Drukland.nl. Je kunt kiezen tussen:

a4 icoon

A4 21 x 29,7 cm

a4 icoon

A5 14,8 x 21 cm

Verschillende papiersoorten briefpapier

Met de keuze uit vier verschillende papiersoorten is de uitdrukking "voor ieder wat wils" zeker van toepassing op het briefpapier van Drukland.nl. Ons assortiment begint bij het 'standaard' briefpapier: 90 grams lasergeschikt bankpost. Dit is ook meteen de meest bestelde papiersoort door onze klanten. Voor een luxer briefpapier en rijke uitstraling, kies je voor 120 grams lasergeschikt bankpost. Heb je maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan? Kies dan voor 80 grams recyclingpapier.

Briefpapier maken

Briefpapier maken met een professioneel ontwerp; het lijkt lastig, maar het kan eenvoudig. Met onze online editor is het nu mogelijk voor ondernemers om van eigen afbeeldingen en tekst een mooi ontwerp te maken. Even geen tijd om het ontwerp af te maken? Druk op 'Opslaan' en het ontwerp wordt opgeslagen in je account. Wel zo handig! Online briefpapier ontwerpen doe je bij Drukland.nl.

Full colour en PMS briefpapier

Je kunt bij Drukland.nl kiezen voor een full colour en PMS bedrukking. Hieronder lees je het verschil.

Full colour is de goedkoopste van de twee bedrukkingen. Hierbij worden verschillende orders verzameld en gezamenlijk gedrukt en afgewerkt. Dit drukwerk is opgebouwd uit 4 kleuren, namelijk cyaan, magenta, yellow en black (CMYK). Je kunt kiezen voor een enkelzijdige (4/0) en dubbelzijdige (4/4) bedrukking.

PMS staat voor Pantone Matching System, waarin kleuren worden geïdentificeerd door middel van nummering. Hierdoor is een PMS kleur bij elke drukker exact hetzelfde. Bij deze bedrukking wordt de opdracht speciaal voor jou ingesteld, gedrukt en afgewerkt.

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij vistekaartjes in PMS is het mogelijk combinatiekorting te krijgen. Dit is op basis van dezelfde PMS kleuren in ieder aangeleverde ontwerp.

Digitaal en offset

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit twee druktechnieken, deze worden onder elkaar weergegeven als je het bestelproces hebt doorlopen. Hieronder zie je de eigenschappen van beide technieken.

Digitaal

  • Goedkoper bij kleine oplages
  • Geproduceerd met HP Indigo's
  • Uniek: gebruikt vloeibare inkt

Offset

  • Geschikt voor grote oplages
  • Gedrukt met de beste persen van Komori
  • De allerbeste kwaliteit

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00