Altijd gratis verzending
Bouwborden

Bouwbord bestellen

De goedkoopste van Nederland!

Bouwborden zijn ideaal voor de promotie van jouw bouwprojecten. Het vergroot de naamsbekendheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf en het geeft duidelijk weer wat er gaat gebeuren. Zorg voor die duidelijkheid met de beste bouwborden van Drukland.nl. Je bestelt snel en voordelig onze bouwborden en wij drukken het altijd full colour en haarscherp op de beste materialen. Zo kun jij met een gerust hart genieten van de borden, voor een lange tijd!

Voor al het sign drukwerk zit je bij Drukland.nl op de juiste plek. Zie zo onze gevelborden en sandwichborden.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Vlaggen

Bouwbord laten maken

Heb je een bouwbord nodig voor een bouwproject of een uniek bord om de geboorte van je kind te vieren? Bouwborden laat je drukken bij Drukland.nl, voor een snelle levering en voordelige prijs. Maak het bord zelf met een eigen ontwerp en wij gaan meteen voor je aan de slag met het bedrukken! Kies eenvoudig uit verschillende plaatmaterialen, formaten en vormen en profiteer van een eenvoudige montage met optionele boorgaten. Zet je project of kind in het zonnetje met de bouwborden van Drukland.nl!

  • Eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Keuze uit 3 materiaalsoorten

Bestel bouwborden

Materialen van een bouwbord

Hoe groot of klein jouw bouwproject ook is, de materialen van de bouwborden van Drukland.nl zijn voor elk project onmisbaar. Van een renovatie van een gebouw tot een nieuwbouwproject: alles wat wij gebruiken zijn van de beste en sterkste materialen. Doordat wij de sterkste en beste materialen gebruiken, blijven de bouwborden voor een langdurige periode mooi. Dit is inclusief de bedrukking van het bord. Daarom is het ideaal om het zonder problemen buiten neer te zetten. De gebruikte inkten zijn zowel water- als weerbestendig. Zo wordt het ontwerp ook niet minder tijdens het gebruik. Voor meer informatie over de materialen, de dikte, het gewicht en formaat, is hieronder in een overzicht te vinden.

Materiaal Dikte Gewicht Maximum formaat
Dibond 3 mm
6 mm
4317 g/m2
8160 g/m2
120 x 235 cm
90 x 140 cm
Forex 5 mm
10 mm
2750 g/m2
4600 g/m2
115 x 235 cm
115 x 235 cm
Trespa 6 mm 8400 g/m2 100 x 235 cm

Kies je voor een eigen contour, dan is de maximum breedte en hoogte is 2 cm kleiner dan genoemde maximale formaten.

Boorgaten

Je hebt bij Drukland.nl de optie om je bouwbord te voorzien van boorgaten. Met deze boorgaten wordt het ophangen van jouw bord veel eenvoudiger. Je hebt bij een bouwbord de keuze tussen 2, 4 of 8 boorgaten per plaat. Wanneer je kiest voor een aantal boorgaten, hoef je dit niet in het bestand aan te geven. Wij van Drukland.nl regelen dat voor jou. Met 2, 4 of 8 boorgaten hoef je geen moeite te doen met boren en kun je het eenvoudig direct ophangen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en een randafstand van 20 mm.

Afwerking

Je kunt jouw bestelde borden afwerken met een extra afwerking, door het bijvoorbeeld extra te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Deze extra afwerkingen zijn enkelzijdig premium glans laminaat en enkelzijdig premium mat laminaat. Deze laminaatsoorten zorgen dus voor extra bescherming en zijn van polymeer kwaliteit. Daarnaast krimpen deze soorten beduidend minder en langzamer dan andere soorten. Wel kan er enig kleurverschil ontstaan, omdat de afwerkingen invloed hebben op de uiteindelijke kleuren. Het glans laminaat heeft een hoogglans uitstraling, waar het mat laminaat een matte en satijnachtige uitstraling heeft. Het is ook mogelijk om niet voor een extra afwerking te kiezen. Dan wordt het product afgeleverd op het materiaal waar de bestelling op is geplaatst.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00