Altijd gratis verzending
Keycord

Keycord bedrukken en kopen met logo of naam

De goedkoopste van Nederland!

Bij Drukland.nl kun je goedkoop en snel jouw gepersonaliseerde lanyard of keycord bedrukken. Inclusief je eigen full colour bedrukking, beschikbaar zowel enkel- als dubbelzijdig! Geef meer naamsbekendheid aan je club, vereniging of bedrijf met een keycord als promotiemiddel. Een logo of naam? Alles kan. Makkelijk en snel besteld. En zoals je van Drukland.nl gewend bent, altijd gratis verzending!

Lees meer

Je merk of organisatie nog beter promoten? Bekijk ons promotiedrukwerk.


Kies het type keycord:

Kies een kleur gesp:

Kies een type haakje:

Kies een breedte keycord:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
keycord bedrukken

Keycord met naam of logo bedrukken

Een keycord bedrukken is een van de meest populaire relatiegeschenken. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Naast dat keycords voordelig zijn en makkelijk om bijvoorbeeld uit te delen, zijn het sterke reclamedragers en kun je een bedrukte keycord vrijwel op elk evenement gebruiken om promotie te maken. Maak op een slimme manier reclame voor bijvoorbeeld je horecazaak, sportschool of vereniging met een gepersonaliseerde keycord. Voorzien van je eigen boodschap, merk of afbeelding.

  • Full colour bedrukt
  • 4 verschillende bandbreedtes
  • Gratis verzending

Bestel keycord

Keycords bedrukken met eigen ontwerp

Een keycord met naam, logo of ander ontwerp bestel je gemakkelijk bij Drukland.nl. Wij hebben 2 verschillende soorten keycords in ons assortiment. Een standaard keycord en een keycord met klikgesp. Beide worden geproduceerd met een wit satijnen band van circa 90 cm, waarop wij een full colour bedrukking voorzien. Daarbij bieden wij de keuze om deze enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt door ons te laten produceren. De banden voor de keycord zijn beschikbaar in 4 verschillende breedtes: 1, 1,5, 2 en 2,5 cm en worden afgewerkt met een transparant stiksel. Elke keycord is tevens voorzien van een handig karabijnhaakje, waaraan je bijvoorbeeld sleutels kunt bevestigen.

Keycord ontwerpen

Voor een keycord bedrukken met je eigen ontwerp, lever je eenvoudig een drukbestand aan via onze upload tool. Deze vind je terug in ons bestelproces. Mocht je nog geen ontwerp hebben, kun je ook gemakkelijk aan de slag met onze gratis online ontwerp tool. Hiermee ontwerp je snel en gemakkelijk je geheel eigen ontwerp. Voeg online in een paar stappen eigen logo’s, afbeeldingen en teksten toe.


Wist je dat je bij Drukland.nl nog meer promotiematerialen kunt bestellen? Zoals bijvoorbeeld onze bedrukte pennen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00