Altijd gratis verzending
Folderhouders

Folderhouders bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Met het bedrukken van de folderhouders bij Drukland.nl kun je er zeker van zijn dat je folder of flyer altijd de professionele indruk maakt die het verdient. De folderdisplays zijn gemaakt van 1,5 mm golfkarton en eenvoudig in elkaar te zetten. In twee verschillende modellen te bestellen, zodat jouw ontwerp bij jouw drukwerk past.

Lees meer


Kies een model:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op folderdisplays

Folderdisplays bedrukken

Folderdisplays bedrukken met eigen logo of ander ontwerp doe je eenvoudig en voordelig bij Drukland.nl. Met de volledige productie in eigen huis, profiteer jij direct van een haarscherpe afdruk tegen de beste prijzen. In zowel een grote als kleine oplage.

  • 2 verschillende modellen
  • 2 verschillende formaten
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel folderdisplays

folderdisplays drukken

Goedkope folderhouders drukken

Bij Drukland.nl kun je folderhouders ontwerpen in twee verschillende modellen, gewoon via de website. De actieflyers liggen voor het grijpen als je ze laat zien in onze folderdisplays. Ook te bestellen in grote oplages. Jouw folders worden gezien en dat zonder slordige stapels op de balie.

Folderdisplays in verschillende stijlen

Of je nu een wekelijkse flyers of een actieblad wilt presenteren, er is een optie voor elke gelegenheid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een rommelige toonbank, want er zijn folderdisplays in twee verschillende stijlen in twee verschillende formaten. Er is een moderne stijl, met strakke lijnen, welke bestaat uit twee onderdelen die eenvoudig in elkaar te schuiven zijn. Ook is er het klassieke model. Deze heeft rondere vormen en bestaat uit één geheel. Zo kun je de folderhouder uit één stuk in elkaar vouwen tot een geheel met houder en achterblad.

Bedrukte folderhouder A4 of A5

Met de folderhouder A4 of A5 heb je twee verschillende formaten waaruit je kunt kiezen. Het grootste formaat - het A4-formaat - is geschikt voor staande A4-formaat folders of liggende A5-formaat folders. In het kleinere A5-formaat folderhouder kun je een staand A5-formaat folder of liggend A6-formaat folder ruim passend in plaatsen. De folderdisplays worden gemaakt van 1,5 mm golfkarton en worden rechtstreeks in full colour bedrukt. De gehele buitenzijde van de baliedisplays kunnen worden voorzien van jouw logo en ontwerp.

 

0 producten € 0,00