Altijd gratis verzending
Ringbanden / ordners

Ringbanden bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Ringbanden bedrukken met een eigen logo, foto of ander ontwerp? Dat doe je snel, makkelijk én voordelig bij Drukland.nl. Met de verschillende opties kom je altijd goed en professioneel voor de dag! En dat al vanaf 50 stuks.

Lees meer


ordners

Goedkope ordners bedrukken

Met ordners bedrukken weet je zeker dat je goed voor de dag komt. Les- of cursusmateriaal, de administratie of andere documenten: je bergt het snel en veilig op in de bedrukt ordners van Drukland.nl. Multomappen, ringmappen of archiefmappen zijn andere benaming waaronder je de order misschien ook wel kent. Kies uit verschilleden vulhoogtes, afwerkingen en formaten en maakt binnen een paar muisklikken het exemplaar waar jij naar op zoek bent!

  • Zowel grote als kleine oplages
  • Verschillende opties
  • Levertijd van slechts 4 werkdagen

Bestel ordners

Ordner bedrukken met je eigen ontwerp

Er zijn veel verschillende doeleinden waarvoor je een ordner kunt laten bedrukken. Daarom heb je bij Drukland.nl veel verschillende opties. Zo kun je eenvoudig een product samenstellen die precies voldoet aan jouw wensen en eisen. Heeft 2 ringen jouw voorkeur? Of heb je toch liever 4 ringen? En ook in de vulhoogtes zijn verschillende opties, van 1,5 cm t/m 5 cm. Goed om te weten: de vulhoogte is niet de hoogte van de rug, maar de maximale hoogte van de stapel papieren die in de ordner opgeborgen kunnen worden.

ordners ringen icoon

Ringen mechaniek

  • 2 of 4 ringen
  • In zowel kleine als grote oplages
  • Vulhoogte van 1,5 cm, 2,5 cm, 4 cm of 5 cm
  • Rughoogte is 2 cm hoger als de binnenwerk hoogte

Afwerking voor extra lange levensduur

De bedrukte ordners worden standaard afgewerkt met een laminaat. Dit laminaat zorgt voor een extra luxe uitstraling en geeft tegelijkertijd ook bescherming tegen. De keuze is hierbij uit:

  • UV lak hoogglans. Voor een hoogglans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijn-achtige uitstraling.

Bedrukte ringbanden voorzien we altijd van afwerking, dit om de mappen nog langer mee te laten gaan.

multomappen met grijpgat

Met of zonder grijpgat

Een grijpgat kan essentieel zijn in een kast vol multomappen. Tijdens het bestellen is er de optie om een grijpgat te kiezen voor de ordners. Houd met het ontwerp rekening met de plaatsing van het grijpgat. Het hart van het grijpgat zal in het midden van de rug, op 85 mm vanaf de onderkant geplaatst worden. Het gat heeft een diameter van 21,5 mm, de ring een buitendiameter van 30 mm.

Handig om gecombineerd te bestellen

Niet alleen ordeners bedrukken, maar je bestelling helemaal compleet maken? Bij Drukland.nl vind je alles dat nodig is voor ordners.


 

0 producten € 0,00