Altijd gratis verzending
Presentatiewand

Presentatiewand bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Heb je binnenkort een beurs of evenement en heb je daarvoor een presentatiewand nodig? Een presentatiewand bedrukken doe je bij Drukland.nl! Met onze beurswanden kom je professioneel en goed voor de dag. Zo laat je gegarandeerd een uitstekende indruk achter op een beurs aan al je potentiële klanten en relaties. Het drukwerk wordt bedrukt met je eigen ontwerp en wordt full colour en haarscherp bedrukt. Zo heb je precies de presentatiewand die bij je past.

Lees meer


Presentatiewand

Beurswand bedrukken

Met de beurswanden van Drukland.nl maak je je beursstand helemaal je eigen! Kies uit de verschillende soorten en formaten en laat het bedrukken met je eigen ontwerp. Zo ziet iedereen precies waar je voor staat. Al onze varianten zijn eenvoudig te gebruiken. Het is gemakkelijk om het in elkaar te zetten en om het vervolgens weer af te breken. Zo kleed je gemakkelijk je beursstand aan. We drukken het altijd naar jouw wens!

Zoek je naar een soortgelijk product? Onze rollup banners zijn een uitstekend klein alternatief!

  • Verschillende modellen en formaten
  • Gedrukt op stevig beurswanddoek
  • Gemakkelijk mee te nemen en op te zetten

Bestel presentatiewand

Soorten presentatiewanden

Bij Drukland.nl zijn er drie verschillende soorten presentatiewanden. Elke variant is ideaal voor een bepaald soort evenement of beurs. Na het kiezen van een van deze soorten, kun je vervolgens het formaat selecteren dat jij graag wit hebben voor je wand. Wij bedrukken al deze drie presentatiewanden full colour op de beste materialen. Je kunt hieronder een overzicht vinden van de soorten wanden:

pop-up presentatiewand

Pop-up presentatiewand

Het frame van de pop-up presentatiewand is snel en eenvoudig op te zetten en ook weer in te klappen. Dit gebeurd - de naam zegt het al - met een pop-up systeem. Heb je het frame eenmaal staan, dan kun je het doek er met sterke magneten tegenaan klikken. Is de beurs of het event afgelopen? Je bergt alles eenvoudig op in de standaard meegeleverde stevige case, die tevens als desk kan dienen. Een compleet pakket dus, dat jouw beursstand direct naar een hoger niveau tilt!

Bestel pop-up presentatiewand

spanframe presentatiewand

Spanframe presentatiewand

Deze variant blink uit in zijn eenvoud. Het frame bestaat uit stevig aluminium buizen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Met de verschillende koppelstukken en een imbussleutel (optioneel mee te bestellen) zet je het deze beurswand eenvoudig op. De twee ‘voeten’ zorgen ervoor dat het systeem stevig blijft staan. Om het doek op te hangen, gebruik je de spanners. Het losse doek is eenvoudig en voordelig na te bestellen als los spandoek.

Het spanframe bestel je niet in een standaard formaat, maar je bepaald helemaal zelf hoe groot jouw presentatiewand moet worden. Handig, want zo sluit het altijd naadloos aan bij de rest van je beursstand inrichting.

Bestel spanframe presentatiewand

Bestel los doek voor spanframe presentatiewand

zipper beurswand

Zipper presentatiewand

Deze beurswand is te verkrijgen in twee varianten: een rechte en een gebogen. De gebogen variant staat helemaal zelfstandig, zonder hulp van pootjes. De rechte variant heeft twee stevige poten waarmee deze stevig blijft staan. Het principe en de constructie van beide versies is wel hetzelfde: een soortgelijk frame met daarover een doek. Het frame bestaat uit losse genummerde onderdelen en is aan de hand van de nummers snel en makkelijk in elkaar te zetten. Het doek trek je volledig over het frame en breng je op spanning door de rits te sluiten. Snel en gemakkelijk imponeren op de beurs dus, met deze zipper presentatiewand.

Bestel zipper presentatiewand

Losse doeken

Sta je met jouw bedrijf vaker op een beurs? Wij bieden ook losse doeken aan voor je bedrukte beurswanden. Als je eenmaal het frame hebt besteld, kun je deze gewoon behouden en elke keer weer opnieuw gebruiken. Zo hoef je elke keer alleen maar een los doek te bestellen als je jouw bedrijf op een nieuwe of andere manier wilt laten uiten. Het grootste voordeel hieraan is dat je niet iedere beurs een volledig nieuw pakket hoeft te bestellen.

Beurswand met eigen ontwerp

Het bedrukken van een beurswand is bij Drukland.nl heel eenvoudig. Jij kiest het ontwerp en vervolgens gaan wij direct voor je aan de slag door het te bedrukken. Zo drukken wij, bij al ons drukwerk, enkel af wat jij aanlevert als ontwerp. Het aanleveren en maken van een ontwerp kan op twee verschillende manieren.

De eerste methode is om een kant-en-klaar ontwerp aan te leveren. Dit doe je gemakkelijk tijdens het bestelproces. Een kant-en-klaar bestand maak je aan de hand van de werktekening die wij verschaffen. Dit is te doen bij externe programma's als Photostop of InDesign. De andere methode is om een ontwerp te maken met onze eigen ontwerptool. Dit is gratis en eenvoudig. Met onze tool voeg je gemakkelijk een logo, tekst of afbeelding toe om zo tot een zo mooi mogelijk ontwerp te komen. Eenvoudiger kunnen we het niet maken!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00