Altijd gratis verzending
Stickers

Stickers maken

Stickers maken doen we bij Drukland.nl altijd met jouw eigen ontwerp. Of het nu een logo, een foto of een tekst is: wij drukken het allemaal! Gratis je eigen design maken? Dat doe je eenvoudig in de online ontwerptool. Stickers laten drukken doe je in verschillende vormen en formaten: van levensgrote raamstickers tot kleine sluitzegels. Kortom: waar je ook naar op zoek bent, voor stickers maken ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres!


Goedkoop stickers maken bij [lang:widget_company]

Bij marketingcampagnes wordt er vaak niet direct gedacht aan stickers maken. Zonde als je het ons vraagt, want het is een goedkoop, veelzijdig en vooral effectief product. Dé manier om laagdrempelig je naamsbekendheid te vergroten. De stickers maken van jouw uiting pas echt iets bijzonders.

De volledige productie is in onze eigen productiehal. Van het printen van stickers tot het inpakken en verzenden: wij doen alles zelf. Dit betekent dat je bij ons je bestelling altijd snel in huis hebt. In de meeste gevallen is de levertijd 4 werkdagen en kun je zelfs kiezen voor een spoedlevering van slechts 2 werkdagen. Verzendkosten doen wij niet aan, al het drukwerk wordt gratis verzonden.

Van groot tot klein: alle soorten stickers

Wat je ook bestelt, wij maken het altijd speciaal voor jou op maat. De meeste stickers printen wij naast de standaard formaten ook als ‘Eigen maat’ of ‘Eigen contour’. Zo houd je zelf volledige controle over het eindresultaat en bestel je altijd de vorm en maat waar jij naar op zoek bent. Samen met het aanleveren van je eigen bestand zorgt dat voor een bijzonder en uniek product!

De grote stickers kunnen worden besteld vanaf het A3-formaat. Populair om te printen hierbij zijn onder andere raamstickers om etalages aan te kleden, autostickers of magneetstickers voor verschillende soorten voertuigen, maar ook container stickers met een eigen ontwerp zijn erg populair!

Voor de kleine stickers (t/m het A3 formaat) zijn er verschillende opties. Je kunt deze stickers op rol, als stickervel of los bestellen. Kies voor rechthoekige exemplaren, ga voor ronde stickers of lever een eigen vorm aan!

Altijd eigen ontwerp

Stickers maken en bedrukken doe je snel, makkelijk en vooral goedkoop bij [lang:widget_company]. Met de keuze uit vele soorten, verschillende materialen en breed aanbod van vormen en maten zijn de opties eindeloos en is jouw perfecte sticker met slechts een paar muisklikken besteld.

Hoe kan ik een stickers bestellen?

  1. Kies het soort sticker dat je wilt laten drukken
  2. Selecteer de gewenste opties, zoals formaat en materiaal
  3. Upload het drukbestand en rond je bestelling af

Voordat het nieuwe exemplaar gaat opplakken is het belangrijk om eerst een eventuele oude sticker te verwijderen. Door dit op een goede manier te doen, blijven er geen lijm- of plakresten achter en heb je de perfecte basis voor de nieuw bestelde sticker!

Tips voor het plakken

Instructies plakken raamsticker »
Instructies plakken grote sticker »

Gratis ontwerp voor je sticker maken

Jouw eigen ontwerp op een sticker laten drukken? Dat kan bij [lang:widget_company]! Maak gratis je eigen design in onze online ontwerptool! Hier kun je je eigen foto’s, teksten, logo’s en andere ontwerpen toevoegen om zo de mooiste drukbestanden te maken - zonder enige grafische kennis!

Laat je eigen stickers drukken en ontwerpen

Stickers bestellen en ontwerpen kan op verschillende manieren. Heb je al een kant-en-klaar ontwerp of wil je aan de slag in een extern ontwerpprogramma? Aan de hand van de werktekening en/of templates weet jij precies met welke formaten en marges je rekening moet houden. Op die manier ben je verzekerd van de mooiste uitvoeringen!

Heb je al een drukklaar bestand dat je wilt laten drukken? Dan upload je deze eenvoudig vanuit je winkelwagentje tijdens het bestelproces. Om het je makkelijk te maken hebben we werktekeningen en templates voor je gemaakt, zodat je precies weet met welke maten en marges je moet werken. Op die manier ben je verzekerd van het mooiste eindresultaat!

indoor stickers

50,14

1.000 Indoor stickers
A8 5,2 x 7,4 cm

Bestel direct
 

0 producten € 0,00