Altijd gratis verzending
Stickers

Stickers laten drukken

Jouw eigen stickers laten drukken met een logo, een foto of een ander eigen ontwerp? Bij Drukland.nl laat je stickers drukken in alle soorten en maten. Wij maken levensgrote exemplaren voor buiten tot etiketten op bier- en wijnflessen: je kunt het allemaal bestellen. Gedrukt in onze eigen productie, dus altijd goedkoop, de beste kwaliteit en razendsnelle levering. Kortom: voor stickers laten drukken is Drukland.nl hét adres.


Stickers laten drukken: makkelijk en snel bij Drukland.nl

Stickers drukken wordt nog weleens vergeten als het om reclame uitingen gaat. Zonde, want het is een ideale, laagdrempelige en vooral een goedkope manier om het te laten maken en hiermee je naamsbekendheid te vergroten. En doordat wij alles in eigen productie hebben, profiteer jij direct van de beste kwaliteit, de laagste prijzen en altijd gratis verzending op jouw bestelling.

Je hoeft bij ons niet lang te wachten op het laten maken van stickers. Je kunt in veel gevallen zelfs kiezen voor een spoedlevering, waarbij je jouw gedrukte exemplaren de volgende werkdag al thuis hebt. Dat is nog eens snel! Ook met een normale levering zal je in de meeste gevallen het drukwerk in maximaal 4 werkdagen na het bestellen thuisbezorgd krijgen.

Verschillende soorten stickers laten maken

Goedkope stickers laten maken doe je bij Drukland.nl. Met een ruim aanbod van veel verschillende soorten en varianten vind je altijd de variant waar jij naar zoekt. Maak je eigen ontwerp met logo’s, afbeeldingen en foto’s die je laat printen op jouw plakplaatje. Kleed een etalage aan met een raamsticker, maak reclame via autostickers of passen de kleine stickers op rol misschien meer bij jou? Van kleine tot grote oplages: wij laten stickers maken met de grootste zorg, speciaal voor jou op maat.

Populaire vormen en maten bestellen

DStickers laten drukken doen wij altijd speciaal voor jou op maat. Kies voor standaard maten of ga voor een uitvoering op maat met de optie ‘Eigen maat’. Je vult hierbij zelf de afmetingen in waar jij naar op zoek bent. Handig, want zo weet je altijd zeker dat je passende stickers laat drukken. Bij veel varianten kun je zelfs ook een contour gesneden sticker laten maken. Wil je bijvoorbeeld een ronde vorm bestellen? Of het drukwerk in de vorm van jouw logo laten snijden? Dat kan met de optie ‘Eigen contour’. Met een contourlijn geef je exact aan waar de snijlijn loopt en kunnen wij het in de juiste vorm snijden.

Goedkoop stickers bedrukken

Stickers bedrukken doe je snel, makkelijk én voordelig bij Drukland.nl. Met slechts een paar muisklikken stel je jouw perfecte bestelling samen. Eerst kies je het soort dat je laat drukken. Dit kunnen grote stickers voor buiten zijn, maar ook magneetstickers of bijvoorbeeld stickervellen. Vervolgens kun je de specifieke opties selecteren voor jouw product. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal en de oplage. Als alle opties zijn ingevuld, zie je direct wat het laten maken van jouw stickers kosten. De verzending van jouw drukwerk is bij ons altijd gratis.

Laat je eigen stickers drukken en ontwerpen

Stickers bestellen en ontwerpen kan op verschillende manieren. Heb je al een kant-en-klaar ontwerp of wil je aan de slag in een extern ontwerpprogramma? Aan de hand van de werktekening en/of templates weet jij precies met welke formaten en marges je rekening moet houden. Op die manier ben je verzekerd van de mooiste uitvoeringen!

Ook als je nog geen drukbestand hebt kun je je eigen variant ontwerpen. In onze gratis online ontwerptool kun je losse logo’s, teksten, foto’s of andere afbeeldingen uploaden. Een bestand voor je stickers laten maken, zonder grafische kennis: ideaal!

Eerst de oude stickers verwijderen? Met onze handige tips doe je dat zonder al te veel problemen en - nog belangrijker - zonder beschadigingen of blijvende lijmresten. Voor talloze opties, gratis levering en snelle service kiezen mensen voor stickers laten drukken door Drukland.nl.

indoor stickers

50,14

1.000 Indoor stickers
A8 5,2 x 7,4 cm

Bestel direct
 

0 producten € 0,00