Altijd gratis verzending
Sportshirt

Sportshirt bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkoop je bedrukte sportshirts bestellen, dat doe je bij Drukland.nl. Verschillende varianten en altijd full colour bedrukt.

Lees meer


Kies het soort sportshirt:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
sporttas

Voordelig sportshirt bestellen

Sporten doe je het best in een goed sportshirt. De sportshirts van Drukland.nl zijn gemaakt van 100% polyester. Polyester is een ademende stof dat het zweet ook nog eens goed kan afvoeren. De perfecte combinatie voor een shirt waarin je sport of actief bezig bent. Met een eigen bedrukking kom je nog beter voor de dag en krijg je een professionelere uitstraling.

  • 100% polyester
  • Full colour bedrukt
  • Gratis verzending

Bestel sportshirt

Goedkoop sportshirt bedrukken

De sportshirts van Drukland.nl zijn van de beste kwaliteit, zodat jij er goed en onbezorgd in kunt sporten. Gemaakt van 100% polyester, een materiaal dat ademt en vochtregulerend is, ideaal voor tijdens het actief bezig zijn.

De basic sportshirts hebben korte mouwen en zijn uni-sex. De shirts zijn wit en in verschillende maten te verkrijgen.

Sportshirt kinderen

Speciaal voor de sportieve kinderen zijn er ook 5 verschillende kindermaten sportshirts. Dezelfde sportieve eigenschappen als de de sportshirts voor volwassenen, alleen een paar maten kleiner. Gemaakt van 100% polyester, waardoor de kinderen vrij kunnen bewegen. In het zweet werken kan zonder problemen door de vochtafvoerende werking. En doordat het polyester ademend is, blijft het shirt aangenaam om te dragen tijdens het sporten.


Sportshirt bedrukken

Bij Drukland.nl worden de sportshirts digitaal bedrukt. Dit zorgt voor hoogwaardige kwaliteit druk die er ook na een langere tijd nog als nieuw uitziet. De opdruk is altijd op basis van full colour en kan aangebracht worden op verschillende drukposities.

Sportshirt basic

Materiaal: 100% polyester
Gewicht: 140 g/m2

Bekijk aanvullende informatie


Sportshirts in alle oplages

Alle oplages goedkoop printen is geen probleem, omdat wij het ontwerp door middel van DTG drukken. DTG (Digital To Garment) is een digitale manier van printen dat zorgt voor een kleurrijk eindresultaat, volledig in full colour inclusief wit.

Bestanden aanleveren

Om de sportshirts zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wens je het sportshirt te bedrukken met een foto, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Wij drukken jouw ontwerp zoals jij deze bij ons aanlevert. Wil je bijvoorbeeld een logo in het midden van het sportshirt op borsthoogte laten drukken? Dan lever je een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00