Altijd gratis verzending
Kartonnen enveloppen

Stevige kartonnen enveloppen bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Laat goedkoop en snel stevige kartonnen enveloppen bedrukken bij Drukland.nl! Volledig full colour bedrukt en inclusief vooraf aangebrachte plakstrip en handige afscheurstrook voor het openen. Geproduceerd op stevig karton waardoor de enveloppen geschikt zijn voor zowel brievenbuspost als pakketpost! En zoals je gewend bent bij Drukland.nl altijd gratis verzending!

Lees meer

Bekijk meer mogelijkheden om producten te verzenden bij onze verpakkingen.


Kies een formaat envelop:

Kies hier het eindformaat van uw envelop.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
kartonnen enveloppen bedrukken

Stevige kartonnen enveloppen

Geen gedoe meer met te grote en soms zelfs onhandige verpakkingen en dozen. Bij Drukland.nl kun je ook stevige kartonnen enveloppen bedrukken! Hiermee kun je kleinere pakketjes of zelfs brievenbuspost verzenden. De kartonnen enveloppen zijn in geheel full colour bedrukbaar. Voorzien van een handige plaksluiting en afscheurstrook.

  • Geheel in full colour te bedrukken
  • 2 stevige materialen
  • Gratis verzending

Bestel kartonnen enveloppen

Wist je dat je bij Drukland.nl ook gemakkelijk andere verpakkingen besteld? Neem eens een kijkje bij onze pagina voor verpakkingen voor een compleet overzicht.

Kartonnen enveloppen bedrukken

De stevige kartonnen enveloppen bestel je gemakkelijk bij Drukland.nl. Qua materiaal bieden wij 2 stevige kartonnen aan: Sulfaatkarton (400 grams) met een matte uitstraling en wit van kleur, en kringloopkarton (450 grams) met een klassieke bruine karton kleur. Door de stevigheid van beide materialen zijn dit uitstekende opties voor verzendenveloppen. De materialen bieden een goede bescherming en zorgen ervoor dat de inhoud heelhuids op het bezorgadres terechtkomt. Ben je op zoek naar enveloppen die nog beter tegen een stootje kunnen? Kijk dan eens naar onze luchtkussen-enveloppen

Kartonnen enveloppen ontwerpen

Op het stevige karton drukken wij jouw ontwerp. Omdat de enveloppen helemaal aflopend bedrukbaar zijn, gaat er niks verloren van je ontwerp. Lever bij het plaatsen van jouw bestelling gemakkelijk een vooraf ontworpen bedrukking aan via onze upload-tool. Of ga aan de slag met onze gratis online ontwerptool. Logo’s, teksten en afbeeldingen of juist een combinatie hiervan is mogelijk. Je bepaalt helemaal zelf!

Formaten, vulhoogtes, werktekeningen en templates

Kartonnen enveloppen bedrukken wij in 4 verschillende formaten. Hoewel de meeste mensen een goed beeld hebben van een A-formaat, is niet iedereen bekend met de genoemde formaten van de kartonnen enveloppen. Ook verschillen de vulhoogtes per formaat kartonnen envelop. In het onderstaande overzicht is alle informatie nog eens duidelijk op een rijtje gezet.

Handig om te weten: het maximum formaat voor een brievenbus poststuk is 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dat betekent dat 2 van de 4 formaten enveloppen ook nog eens geschikt zijn voor de brievenbus!

Formaat envelop Formaat inhoud Vulhoogte Aanleveren

A3 plus

stevige kartonnen enveloppen
32,9 x 47 cm A3 (29,7 x 42 cm) Ca. 10 mm Werktekening
Template

B4

B4 kartonnen enveloppen
24,8 x 34,6 cm A4 (21 x 29,7 cm) Ca. 34 mm Werktekening
Template

B5

B5 kartonnen enveloppen
17,5 x 24,5 cm A5 (14,8 x 21 cm) Ca. 24 mm Werktekening
Template

B6

karton envelop
12,5 x 17,6 cm A6 (10,5 x 14,8 cm) Ca. 14 mm Werktekening
Template

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00