Altijd gratis verzending
Whiteboard stickers

Whiteboard stickers bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Jouw whiteboard stickers snel en voordelig bij Drukland.nl besteld. Kies voor eigen maat of contour en altijd afgewerkt met whiteboard laminaat.

Lees meer

Onze whiteboard stickers zijn geschikt voor binnengebruik. Op zoek naar stickers voor buiten? Zie dan onze outdoor stickers.


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
whiteboard stickers

Voordelig whiteboard stickers bestellen

Aantekeningen maken tijdens een meeting of een planning bijhouden van een project wordt wel heel makkelijk. De whiteboard stickers plak je op vrijwel iedere ondergrond en stel je naar eigen wens samen. Voor een vaste locatie of ruimte gebruik je de whiteboard stickers met permanente hechting. Veel onderweg? Kies dan voor de magnetische whiteboard stickers en neem de stickers eenvoudig mee.

  • Eigen maat of contour
  • Inclusief whiteboard laminaat
  • Gratis verzending

Bestel whiteboard stickers

Goedkoop whiteboard stickers drukken

De whiteboard stickers worden gedrukt op ons premium outdoor stickermateriaal. Met de permanente hechting zijn dit stickers die voor langere tijd op de ondergrond plakken. Het whiteboard laminaat zorgt ervoor dat de stickers eenvoudig te beschrijven zijn met whiteboard marker. Met een doek of wisser maak je vervolgens de sticker gemakkelijk schoon.

Magneetsticker met whiteboard laminaat

Voor tijdelijk gebruik in een ruimte is een magneetsticker, afgewerkt met whiteboard laminaat, ideaal. Eenvoudig te (her)plaatsen op iedere vlakke metalen ondergrond. Klaar met de presentatie of meeting? Haal de sticker gemakkelijk van de ondergrond en rol deze op (met de magnetische zijde naar binnen gekeerd). Handig voor als je veel onderweg bent of in verschillende ruimtes werkt!

Eigen maat whiteboard stickers

Bij Drukland.nl bepaal je zelf hoe groot de stickers worden. Van kleine stickers tot levensgrote exemplaren: het is allemaal mogelijk! Wil je stickers maken in een eigen vorm? Kies dan voor ‘Eigen contour’.

 

0 producten € 0,00