Altijd gratis verzending
Ijskrabber

IJskrabber bedrukken met logo

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar een snelle, gemakkelijke en voordelige manier om je bedrijf te promoten? Kijk dan niet verder dan onze bedrukte ijskrabbers! Deze ijskrabbers zijn ideaal als promotiemiddel voor in de winter en zullen je merknaam zeker in de kijker zetten. Bovendien kun je kiezen uit verschillende modellen, kleuren en bedrukkingen, zodat je zeker de perfecte vindt die bij je merk past. Bestel vandaag nog onze bedrukte ijskrabbers.

Lees meer


Kies een model:

Kies een kleur ijskrabber:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
ijskrabber bedrukken

IJskrabbers bedrukken met eigen ontwerp

Iedereen is natuurlijk altijd op zoek naar creatieve manieren om promotie te maken voor een merk of bedrijf. Zoek daarom dan niet verder dan onze ijskrabber! Deze handige accessoire is niet alleen perfect om ijs en sneeuw van je voorruit te schrapen, deze krabbers zijn ook geweldig om weg te geven en op een slimme wijze promotie voor jouw bedrijf te maken. Met de ijskrabbers van Drukland.nl verwijder je in een handomdraai vorst op autoruiten en spiegels.

 • 4 verschillende kleuren
 • 2 verschillende bedrukkingen
 • Gratis verzending

Bestel ijskrabber

Standaard ijskrabbers bedrukken

De standaard ijskrabbers van Drukland.nl zijn verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren. Rood, blauw, oranje en transparant. Deze ijskrabbers hebben een chique matte uitstraling. Met een formaat van 10,8 x 23 x 1,3 cm liggen deze ijskrabbers perfect in de hand en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in het handschoenenkastje van je auto. Zo kom jij de winter goed door! De 4 verschillende kleuren kunnen worden gecombineerd met een eigen ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo zijn of een bijvoorbeeld een pakkende tekst of slogan. Voor de bedrukking kan er gekozen worden om met 1 of 2 PMS kleuren te werken. Zo kun je altijd een ijskrabber bestellen die bij jouw wensen past!

Luxe ijskrabbers bestellen

Bij Drukland.nl bestel je niet alleen standaard ijskrabbers, maar ook luxe ijskrabbers. Deze ijskrabbers zijn voorzien van een fijne warme handschoen, waarmee je de winter zeker doorkomt! De handschoenen van de luxe ijskrabbers zijn in rood en blauw beschikbaar en net als de standaard ijskrabbers bedrukbaar met 2 PMS kleuren. De bedrukking van deze ijskrabbers voorzien wij direct op de handschoenen zelf voor een prachtig eindproduct. Het bedrukbaar gedeelte van de handschoen is 10 x 10 centimeter en deze ijskrabber heeft een formaat van 28 x 17 x 2 centimeter in totaal.

Aanleveren

Voor het aanleveren is het belangrijk om de volgende specificaties aan te houden:

 • Minimale hoogte van het lettertype 2,5 mm
 • Minimale lijndikte 1,5 pt
 • Bedrukking 1 of 2 kleuren (Pantone C)
 • Uitsluitend vectorbestanden
 • Wit is geen Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)

 

0 producten € 0,00