Altijd gratis verzending
Laptop stickers

Laptop stickers bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Ben jij op zoek naar een laptop sticker om je laptop te personaliseren? Jouw eigen ontwerp aanleveren of kiezen uit een ontwerp? Het kan allemaal! Laptop stickers bedrukken bij Drukland.nl betekent kiezen uit je eigen foto of een standaard design. Personaliseer je computer en geef de achterkant een nieuwe toffe uitstraling! De stickers zijn geschikt voor een Macbook, HP, Lenovo, Dell en alle andere types en formaten.

Lees meer


laptop stickers bedrukken

Goedkoop laptop stickers maken

Een laptop sticker tovert jouw laptop in een mum van tijd om naar laptop die bij jou past! Of het nu een logo van het werk is of foto: je laptop past gegarandeerd beter bij jou. Je levert eenvoudig een eigen bestand aan of je kiest uit 1 van de vele standaard ontwerpen. Snel en voordelig online bij Drukland.nl te bestellen! Een laptop sticker maken en bedrukken we uiteraard op stevig materiaal.

  • Verschillende formaten
  • Mat of glans laminaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel laptop stickers

Stickers voor laptop

Een laptop is maar een saai apparaat om te zien. En dat voor iets dat veel mensen bijna dagelijks gebruiken! Je eigen stickers maken bij Drukland.nl zorgt ervoor dat je je laptop een persoonlijk tintje geeft. Of het nu om een volledige sticker op de achterzijde gaat of om een kleine sticker: gegarandeerd dat het je laptop opvrolijkt. En bij Drukland.nl is zelfs zo dat je kunt kiezen uit een volledig eigen ontwerp of dat je gaat voor 1 van de vele ontwerpen die wij speciaal voor jou gemaakt hebben.

Laptop stickers bedrukken

Net als bij alle andere producten van Drukland.nl, kun je ook voor de laptop stickers je eigen ontwerp aanleveren. Voor zakelijk gebruik wordt vaak gekozen voor bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een slogan. Gebruik je de laptop voornamelijk privé? Dan kun je alle kanten op! Van laptop stickers met Star Wars tot creaties met schilderijen van Van Gogh: we zien het allemaal voorbij komen. Zo wordt jouw laptop echt van jou en krijgt het een bijzonder persoonlijke tint!

Laptop sticker standaard ontwerp

Wil je jezelf alle moeite van een eigen ontwerp besparen? Dan hebben wij voor jou een groot aantal standaard ontwerpen gemaakt. Het enige dat jij hierbij hoeft te doen is een keuze maken uit de verschillende categorieën en ontwerpen. De rest regelen wij voor je. Een make-over voor je laptop was nog nooit zo gemakkelijk!

Stickers op laptop plakken

Je wilt natuurlijk dat jouw laptop sticker strak en netjes op de laptop komt. Zorg hiervoor dat je het gedeelte van de laptop waar de sticker komt, goed schoonmaakt. Voor kleine laptop stickers, maar zeker voor grotere stickers geldt dat je de sticker beter niet in één keer kunt plakken. Begin aan 1 kant of vanuit een hoek en plak van daaruit de sticker verder. Zo voorkom je dat er luchtbellen onder sticker komen. Een rakel is handig hulpmiddel om de luchtbellen onder de sticker weg te drukken.

Het formaat van de sticker is een universeel formaat. Doordat iedere laptop anders is en een andere vorm heeft, kan het zijn dat de sticker niet exact overeenkomt met jouw laptop. In dat geval kun je de sticker heel eenvoudig zelf op maat knippen of snijden om deze toch passend te maken. Dat geldt voor alle type laptops, van een Macbook van Apple, tot HP, Lenovo en Dell. Bij een laptop met een bolle achterkant gaat het plakken iets lastiger, omdat het materiaal niet rekbaar is. We raden aan om de sticker bij een laptop met bolle achterkant niet tot de rand te plakken.

Let op: wil je de laptop sticker na een tijdje aanpassen of verwijderen? Haal de sticker voorzichtig en langzaam van de laptop af. Op deze manier voorkom je lijmresten die achterblijven.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00