Altijd gratis verzending
Koffiebekers

Koffiebekers bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Deze kartonnen koffiebekers zijn ontworpen voor warme en koude dranken, veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeestje geeft, een babyshower of een barbecue in de achtertuin, deze koffiebekers zijn de ideale keuze voor het serveren van je favoriete drankjes. Het klassieke model maken ze geschikt voor elk thema of decor, terwijl ze toch een leuk en uniek tintje aan je bijeenkomst geven.

Lees meer


Kies inhoud:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
koffiebekers bedrukken

Kartonnen bekers bedrukken

Maak je je zorgen over morsen en lekken? Elke beker is voorzien van een lekvrije plastic coating die ongewenst geknoei voorkomt. En als het feest voorbij is, gooi je ze gewoon weg in de prullenbak voor een probleemloze schoonmaak. Geen tijd meer verspillen met afwassen of verschillende soorten plastic sorteren om te recyclen.

  • Full colour bedrukt
  • 4 verschillende formaten
  • Vanaf 1.000 stuks

Bestel koffiebekers

Kwaliteit kartonnen bekers

Maar laat je niet misleiden door het gemak, deze kartonnen koffiebekers zijn ook stijlvol. Doordat jij zelf het ontwerp kan uploaden, zullen je drankjes opvallen en indruk maken op je gasten.

Dus waarom zou je genoegen nemen met saaie, verspillende bekers als je je feest kunt upgraden met de kartonnen koffiebekers van Drukland.nl? Bestel nu en maak van je volgende evenement het gesprek van de dag. Met onze betaalbare prijzen en hoogwaardige producten vind je geen betere deal op de markt.

Soorten koffiebekers

Kartonnen bekers bedrukken we op 4 verschillende manieren. Hieronder de specificaties van onze bekers:

Inhoud Hoogte Diameter boven Diameter onder
120cc 56 mm 63 mm 45 mm
180cc 92 mm 70 mm 45 mm
230cc 90 mm 80 mm 57 mm
360cc 111 mm 90 mm 60 mm

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00