Spot UV aanbrengen

Alles over het toevoegen van een Spot UV laklaag

Spot UV lak (ook wel Spot vernis genoemd) op het drukwerk design: wat is het precies en hoe kan Spot UV in het ontwerp verwerkt worden? Op deze pagina staat een gratis te downloaden handleiding voor Indesign en Illustrator. Print de handleiding uit en ga aan de slag!

Wat is Spot UV?

Spot UV is het aanbrengen van een glanzende lak op aangewezen plekken op het drukwerk. Spot UV kan aangebracht worden in alle vormen en maten. Je kan bijvoorbeeld je logo in Spot UV aanbrengen, bovenop het onderliggende ontwerp. Ook is het mogelijk de nadruk te leggen op bepaalde elementen van het drukwerk design.

Spot UV geeft het ontwerp een luxe uitstraling en maakt van je drukwerk echt iets bijzonders: een lust voor het oog!

Spot UV handleidingen

Download hier gratis de handleiding van Indesign en Illustrator. Hierin wordt in stappen uitgelegd hoe de UV spotlaag kan worden toegepast in je ontwerp.

Print deze handleiding uit, zodat je alle stappen rustig door kunt lopen.

Geen beschikking over InDesign of Illustrator?

Heb je geen beschikking over InDesign of Illustrator? Dan kan je het beste kiezen voor drukwerk online ontwerpen. Het is mogelijk eigen foto's en afbeeldingen te gebruiken. Het online ontwerpen van het drukwerk is eenvoudig, snel en bovendien hoeft je geen rekening te houden met Spot UV.


Overige handleidingen

Bekijk alle handleidingen van Drukland.nl voor meer informatie over:


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00