Altijd gratis verzending
Wijndoos

Wijndoos bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

De wijndoos van Drukland.nl is de perfecte manier om je merk of bedrijf te promoten! Geef je de wijnfles weg als relatiegeschenk of stop je deze in het kerstpakket? Geen thema of ontwerp is te gek voor de wijndozen van Drukland.nl! Wij bedrukken elke centimeter van de wijndoos, dus voor elke gelegenheid is er een wijndoos beschikbaar.

Lees meer


Kies formaat wijndoos:

Kies plaats venster:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Presentatiewand

Goedkoop wijndozen bestellen

Wie houdt er niet van een heerlijke wijn? Al jaren is een fles wijn een populair geschenk aan een dierbaar persoon of klant. Waarom dit niet nog persoonlijker maken door de wijndoos te bedrukken met je eigen ontwerp? Iets te vieren, kies dan voor de champagne doos.

  • Geschikt voor wijn en champagne
  • Mogelijkheid voor een venster
  • Snel en gratis verzenden

Bestel wijndoos

Stevige wijndozen met logo

De wijndozen van Drukland.nl worden gemaakt van 1,5 millimeter dik golfkarton. Door de speciale vouwwijze heb je geen lijm nodig, maar wij raden wel aan de doos nog extra dicht te plakken met een zelf ontworpen sluitsticker. De fles wijn is klaar om gegeven te worden aan je relatie.

Dozen voor wijn en champagne

Het golfkarton heeft een bruine kern met een witte toplaag. Het ontwerp drukken wij altijd direct op het materiaal, dit geeft het beste resultaat. Golfkarton is licht van gewicht, maar toch stevig. Dit materiaal wordt veelal gebruikt voor verpakkingsmateriaal en is daarom ook uitermate geschikt voor het verpakken van wijnflessen.

Wijndoos bedrukken in full colour

De wijndozen zijn beschikbaar in verschillende modellen. Buiten dat wij een doos hebben voor wijn is er ook een formaat voor een champagnefles, deze doos is iets breeder. Ook bieden wij de mogelijkheid om een venster in de doos te laten maken. Hierdoor is het in een oogopslag duidelijk welke heerlijke fles in de doos zit.

Beide dozen zijn standaard voorzien van een extra uitsparing aan de bovenzijde waar de flessenhals doorgestoken kan worden. Op deze manier zal de fles stevig in de doos blijven liggen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00