Altijd gratis verzending
Bierviltjes

Bierviltjes bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope bierviltjes bedrukken en bestellen met je eigen logo of afbeelding? Bij Drukland.nl bestel je al bierviltjes vanaf 25 stuks. Zo zit je bij ons op de juiste plek, of je nu een grote of kleine oplage wilt. Bierviltjes zijn een ideaal promotiemiddel en zijn ook nog ontzettend nuttig voor je evenement, restaurant of kroeg! Ze beschermen je tafels en oppervlakken, kunnen worden bedrukt met slogans en worden vaak meegenomen als souvenir. Toch ideaal als dit bij jouw bedrukte bierviltjes gebeurt?

Lees meer

Benieuwd hoe wij bierviltjes maken? Bekijk onze video!

Bekijk ook ons ander horecadrukwerk, zoals onze onderzetters en onze tafelkaarten.


Kies een vorm:

Kies een vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
goedkoop bierviltjes bedrukken

Bedrukte bierviltjes met foto

Laat jouw bierviltjes bedrukken met een eigen foto! Met onze ontwerptool maak je snel en eenvoudig een ontwerp. Met deze tool kan je foto's, teksten of jouw logo toevoegen. Zo is het de ideale manier om jouw merk- en/of naamsbekendheid te vergroten en te promoten. Het is goedkoop en effectief en zorgt bijna altijd voor een positieve associatie, doordat het vaak wordt gezien bij horecagelegenheden. Bestel nu bij Drukland.nl en wij gaan direct voor je aan de slag!

We hebben een enorm breed assortiment aan horeca drukwerk. Bekijk snel hier al onze horeca producten.

  • Kies eigen vorm
  • Al vanaf 25 stuks
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour

Bestel bierviltjes

Materiaal bierviltjes

Bij Drukland.nl maken we onze bierviltjes van stevig bierviltjeskarton. Dit karton heeft een dikte van 1,5 mm. Deze dikte is van kartonpulp, dat van sparrenhout is gemaakt. Dit materiaal wordt gebruikt voor het bedrukken, omdat het materiaal veel kan absorberen. Dat maakt het ideaal om zo je bar of tafels mee schoon te houden. Zo kan jij in alle rust genieten van een drankje. Jouw bedrukte bierviltjes worden enkel- of dubbelzijdig en volledig full colour bedrukt.

Eigen vormen en formaten

Er zijn veel verschillende vormen en formaten waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er de standaard vormen, zoals een ronde vorm of een vierkant. Naast de standaard vormen is het ook mogelijk om je eigen contourvorm te bestellen. Zo kies je helemaal voor je eigen vorm en wordt jouw bierviltje alsmaar unieker! Zo wordt het erg makkelijk om je te onderscheiden met je eigen ontwerp. Alle standaard maten en vormen zijn hieronder te vinden in een overzicht.

eigen bierviltjes makenRond
10,7 cm
Werktekening
Vierkante bierviltjesVierkant
9,3 x 9,3 cm
Werktekening
Dubbele bierviltjesDubbel
18 x 10,2 cm
Werktekening
bierviltjes bedrukkenHartvormig
13 x 13 cm
Werktekening
Saloondeur bierviltjesSaloondeur
9,0 x 9,0 cm
Werktekening
bierviltje drukkenOvaal
13,0 x 9,3 cm
Werktekening
Schild bierviltjesSchild
10,5 x 11,8 cm
Werktekening
Etiket bierviltjesEtiket
9,2 x 9,8 cm
Werktekening
Zeshoek bierviltjesZeshoek
11,6 x 10,1 cm
Werktekening
Rechthoek met afgeronde hoeken bierviltjesRechthoek
11,8 x 9,0 cm
Werktekening
Langwerpig rond bierviltjesLangwerpig rond
8,5 x 10,5 cm
Werktekening
Dubbel ongelijk bierviltjesDubbel ongelijk
15,4 x 8,7 cm
Werktekening
Driehoek bierviltjesDriehoek
9,5 x 10,6 cm
Werktekening
Visitekaart bierviltjesVisitekaart
8,5 x 5,5 cm
Werktekening
Wapenschild bierviltjesWapenschild
9,2 x 12,2 cm
Werktekening

Grote en kleine oplage

We bedrukken al ons drukwerk met onze eigen drukpersen. Zo drukken wij onze bierviltjes digitaal in onze eigen productiehal. Dit heeft als grote voordeel dat het mogelijk is om zowel een grote oplage aan bierviltjes te bestellen als een kleine oplage. Zo bestel je al vanaf 25 stuks en tot en met 2500 stuks bij Drukland.nl. Door dit aan te bieden, heb jij altijd precies genoeg voor jouw horecagelegenheid of evenement.

Een ander voordeel is dat jouw drukwerk razendsnel wordt geproduceerd en vervolgens wordt verstuurd. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een spoedbestelling. Dan heb jij jouw bestelde drukwerk vaak de volgende werkdag al binnen.

Bierviltjes ontwerpen

Voor het ontwerpen van bierviltjes is er één ding zeker: jij bepaalt wat wij voor jou drukken. Wij drukken dus alleen af wat jij bij ons aanlevert. Wil je een ontwerp met een foto, een leuke tekst of die ene leuke afbeelding van jouw bedrijf? Dat kan allemaal! Zo maak je exact het bierviltje dat bij jouw bedrijf of evenement past. Zo blijf je uniek en heeft niemand hetzelfde als jij: dé ideale promotie!

Het aanleveren van drukbestanden gaat op twee verschillende manieren. Je kan een kant-en-klaar drukbestand aanleveren, zolang je deze hebt opgemaakt aan de hand van de werktekening. Zo wordt jouw bierviltje op zijn mooist! Anderzijds is het mogelijk om aan de slag te gaan met onze gratis ontwerptool. In deze tool kan je een ontwerp voor je bierviltje maken. Voeg eenvoudig een foto, tekst of afbeelding toe en maak het ontwerp dat jij wil. Dit gaat heel makkelijk en snel, dus je kan zo weer bezig met andere werkzaamheden!

 

0 producten € 0,00