Altijd gratis verzending
Bierviltjes

Bierviltjes bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Bij Drukland.nl laat je snel en goedkoop bierviltjes bedrukken. Of het nu om een kleine oplage van 25 stuks gaat, of je veel meer exemplaren wilt laten drukken: bij ons kan het allemaal. Enkel- of dubbelzijdig bedrukt met je eigen ontwerp en te bestellen in verschillende vormen en maten.

nieuw Nu ook bierviltjes in offset te bestellen!

Lees meer

Benieuwd hoe wij bierviltjes maken? Bekijk onze video!

Naast de bierviltjes drukken wij nog veel meer horecadrukwerk ».


Kies een soort vorm:

Kies een vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
goedkoop bierviltjes bedrukken

Goedkoop bierviltjes bedrukken

Met het bedrukken van bierviltjes maak je van ieder feest en evenement iets bijzonders! Een bierviltje bedrukt met een leuke foto? Of juist zakelijk met een logo? Bij Drukland.nl maak en upload je eenvoudig je eigen ontwerp. Kies voor één van vele voorgeselecteerde vormen of maak een exemplaar in een eigen maat of vorm!

  • Verschillende vormen en maten
  • Gedrukt op stevig bierviltjeskarton
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt

Bestel bierviltjes

Bedrukte bierviltjes bij Drukland.nl

Bij ons vind je de mooiste bedrukte bierviltjes, altijd gedrukt op stevig bierviltjeskarton. Op grote drukvellen worden verschillende ontwerpen gecombineerd om op die manier zo snel en efficiënt als mogelijk te produceren. En dat zie je ook direct terug in de prijs: bierviltjes bedrukken doe je bij Drukland.nl altijd goedkoop!

Je selecteert eenvoudig één van vele de standaard vormen. Populair zijn hierbij vooral de ronde bierviltjes met een doorsnede van 107 mm en de vierkante met afgeronde hoeken. Wil je een hoge oplage voor een nog lagere prijs? Dan kun je kiezen voor de vierkante of ronde offset-variant met een doorsnede van 103 mm. Naast deze vormen zijn er nog meer voorgeselecteerde vormen waar je uit kunt kiezen. Staat jouw gewenste vorm of formaat er niet tussen? Met de optie ‘Eigen maat’ of ‘Eigen contour’ zorg je altijd voor een passend bierviltje bedrukt met je eigen ontwerp!

rond bierviltjeRond
10,7 cm (digitaal)
Werktekening
vierkante bierviltje met afgeronde hoekenVierkant
9,3 cm (digitaal)
Werktekening
dubbele bierviltjeDubbel
18 x 10,2 cm
Werktekening
hartvormig bierviltjeHartvormig
13 x 13 cm
Werktekening
saloondeur bierviltjeSaloondeur
9,0 x 9,0 cm
Werktekening
ovalen bierviltjeOvaal
13,0 x 9,3 cm
Werktekening
schild bierviltjesSchild
10,5 x 11,8 cm
Werktekening
etiket bierviltjesEtiket
9,2 x 9,8 cm
Werktekening
zeshoek bierviltjesZeshoek
11,6 x 10,1 cm
Werktekening
rechthoekig bierviltje met afgeronde hoekenRechthoek
11,8 x 9,0 cm
Werktekening
langwerpig rond bierviltjeLangwerpig rond
8,5 x 10,5 cm
Werktekening
dubbel ongelijk bierviltjesDubbel ongelijk
15,4 x 8,7 cm
Werktekening
driehoekig bierviltjeDriehoek
9,5 x 10,6 cm
Werktekening
visitekaart bierviltjeVisitekaart
8,5 x 5,5 cm
Werktekening
wapenschild bierviltjesWapenschild
9,2 x 12,2 cm
Werktekening

Materiaal

De bierviltjes worden gedrukt op stevig bierviltjeskarton met een dikte van 1,5 mm. Het materiaal bestaat uit kartonpulp dat van sparrenhout is gemaakt. Waar specifiek dat soort hout? Dat heeft te maken met het hoge absorptievermogen van dit specifieke materiaal. Zo houd je tafels, barren en andere ondergronden extra lang schoon en droog.

Jouw ontwerp kan zowel enkel- als dubbelzijdig op het bierviltje gedrukt worden. Altijd full colour en het ontwerp kan helemaal aflopend geprint worden. Door het grote absorptievermogen van het materiaal zijn dunne lijnen en kleine minder goed zichtbaar in het eindresultaat. Houd minimaal 1 punt (0,35mm) aan als het om (typografische) lijnen gaat. Zo weet je zeker dat jouw ontwerp goed zicht- en leesbaar is.

De bierviltjes worden in de meeste gevallen eenmalig of in ieder geval kortdurend gebruikt. Op zoek naar iets dat je langer kunt gebruiken? Bekijk dan eens onze onderzetters.

Bierviltjes bedrukken in kleine én grote oplage

Of het nu een kleinschalig verjaardagsfeestje is of juist een grootse opening van een nieuw bedrijf: bierviltjes bedrukt met een eigen ontwerp maken het nét wat persoonlijker. Bij Drukland.nl vind je dan ook verschillende oplages: van 25 stuks tot 100.000 stuks. Allemaal gedrukt op dezelfde manier. Dus hoe groot of klein je bestelling ook is, je bestelt altijd de beste kwaliteit.

Doordat wij de bierviltjes bedrukken in onze eigen productiehal heb je de bierviltjes razendsnel in huis. Voor een normale levering is de levertijd 4 werkdagen en voor offset bedrukkingen 5 tot 9 werkdagen. Kies je voor een spoedbestelling? Dan wordt het drukwerk zelfs de volgende werkdag al geleverd. Zo hoort een feest zonder bedrukte bierviltjes definitief tot de verleden tijd.

Een eigen ontwerp maken

Wat laat jij op de bierviltjes drukken? Wordt het een leuke foto? Een inspirerende tekst? Of ga je voor een bedrukking met je logo? Je kunt bij Drukland.nl alle kanten op, ook voor zakelijk gebruik!

Er zijn twee manieren waarop je het drukbestand kunt aanleveren. Een kant-en-klaar drukbestand dat je opgemaakt hebt in een extern ontwerpprogramma kun je eenvoudig uploaden in het bestelproces. Houd wel altijd de aanleverspecificaties en werktekening bij de hand, zo weet je zeker dat je bestand geschikt is om te drukken.

Als er nog geen drukklaar bestand is, dan kun je aan de slag in onze gratis ontwerptool. Door hier foto’s, afbeeldingen, teksten en andere elementen aan toe te voegen maak je in een handomdraai je eigen bedrukte bierviltje, ook zonder uitgebreide grafische kennis!

 

0 producten € 0,00