Altijd gratis verzending
Placemats

Placemats maken

De goedkoopste van Nederland!

Je eigen placemats maken, dat doe je snel én voordelig bij Drukland.nl! Voor eenmalig gebruik of juist vaker gebruiken? Met de keuze uit verschillende papiersoorten kun je alle kanten op. Kies voor een enkel- of een dubbelzijdige bedrukking. Welke optie je ook kiest: jouw ontwerp wordt altijd haarscherp en full colour op de placemats gedrukt. En dat allemaal voor een scherpe prijs en razendsnelle levering.

Lees meer

Bekijk ook ons ander horeca drukwerk.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
placemats maken

Placemats maken: voordelig én snel in huis

Wil jij placemats maken voor jouw horecaonderneming? Of organiseer je zelf een etentje of een event? Met de bedrukte placemats kleed je de tafel op een eenvoudige en voordelige manier aan. Het ideale promotiemiddel dat tegelijkertijd ook nog eens de tafel beschermt tegen het ergste vuil en vochtigheid. Deze mogen dus zeker niet ontbreken bij jou op tafel!

  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel placemats

Bedrukken op verschillende materialen

Er zijn verschillende materiaalsoorten waarvan jij een placemat kunt laten maken. Deze soorten zijn onder te verdelen in twee categorieën: voor eenmalig gebruik en om vaker te gebruiken. De variant die voor één keer gebruikt wordt, wordt gedrukt op dunner papier. Papiersoorten van 80, 90, 100 of 120 gram zijn hier uitermate geschikt voor. Na gebruik kun kun je de placemats gemakkelijk weggooien.

Langer gebruik maken van het drukwerk? Kies dan voor een stevige papiersoorten. Papiersoorten van 300 of 350 gram - inclusief extra afwerking - zijn beter bestand tegen beschadigingen en andere invloeden van buitenaf. Ook kunnen deze met een licht vochtige doek afgenomen worden. Let op: ook met extra afwerking zijn de placemats niet volledig waterbestendig.

Afwasbare placemats

Het Yupo blue materiaal is water- en scheurvast. Ideaal dus om voor langere tijd te gebruiken. Simpel schoon te maken met een doekje. Mocht er onverhoopt drinken over vallen of bijvoorbeeld een regenbui: het materiaal én de bedrukking zijn volledige waterbestendig.

Wanneer gebruik je placemats?

Placemats zijn bedoeld om de tafel te beschermen tegen bijvoorbeeld vocht en eten(sresten). Vaak worden ze gemaakt van papier. Bedrukt met een eigen ontwerp met bijvoorbeeld een logo en mooie foto’s is het een ultiem promotiemiddel voor in jouw horecaonderneming. Het is een mooie manier om iets van jouw mooie bedrijf te laten zien. Bijvoorbeeld de geschiedenis of iets waar je trots op bent. Daarnaast kan het ook nog eens een leuke afleiding zijn voor de jongere gasten. Neem een kleurplaat mee in je ontwerp, of een puzzel, en je hebt geen kind meer aan deze jongere gasten. Ideaal!

Formaat

Hoe groot moet een placemat zijn? Met een A3-formaat (29,7 x 42 cm) zit je eigenlijk altijd goed. Dit is groot genoeg om een bord, bestek en eventueel een glas op te zetten. Tegelijkertijd neemt het ook weer niet de hele tafel beslag. Ben je toch op zoek naar een ander formaat? Met de optie ‘Eigen maat’ voer je gemakkelijk je eigen gewenste formaat in.

Placemats maken met foto of ander eigen ontwerp

Placemats maken wij altijd op basis van een ontwerp dat jij bij ons aanlevert. Dit kan alles zijn wat jij maar wilt laten drukken. Van een placemat met foto tot kleurplaten en puzzels: het kan allemaal! Er zijn verschillende manier om het drukbestand bij ons aan te leveren.

Als eerste is er een kant-en-klaar ontwerp. Deze is - aan de hand van de werktekening - opgemaakt in een extern ontwerpprogramma. Tijdens het bestelproces upload je deze en kunnen wij voor je aan de slag.

Heb je nog geen drukklaar bestand? Met onze gratis online ontwerptool maak je deze eenvoudig zelf. Voeg foto’s, logo’s, teksten en andere elementen toe en je hebt in een handomdraai je eigen placemat gemaakt! Bestellen is vervolgens gemakkelijk en binnen een paar dagen liggen de placemats bij jou op tafel te pronken!

 

0 producten € 0,00