Altijd gratis verzending
Tuincirkel

Foto op tuincirkel kopen en maken

De goedkoopste van Nederland!

Wil je jouw tuin of balkon op een voordelige en originele manier opknappen? Een tuincirkel kopen met eigen foto bij Drukland.nl zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd een unieke blikvanger aan de muur of schutting hebt hangen! Beschikbaar in 26 verschillende formaten en op 6 materialen. De mogelijkheden voor een foto op tuincirkel zijn eindeloos!

Lees meer

Bekijk ook onze andere tuindecoratie: tuincanvas en tuinposters.


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
tuincirkel kopen

Goedkoop tuincirkels kopen

Saaie muren of schuttingen in jouw tuin of op jouw balkon zijn verleden tijd met de goedkope tuincirkels van Drukland.nl. Vrolijk jouw buitenruimte eenvoudig en snel op met deze unieke tuindecoratie. Je bepaalt zelf wat er op de tuincirkels gedrukt wordt! Een tuincirkel kopen met een foto van jouw gezin, lievelingsbloem of favoriete landschap: wij drukken het haarscherp met onze beste printers op de tuincirkel.

  • 26 verschillende formaten
  • 6 materialen beschikbaar
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel tuincirkels

Foto op tuincirkel ophangen

De tuincirkels van Drukland.nl zijn gemakkelijk op te hangen. Je kunt namelijk direct de benodigdheden om de cirkels op te hangen mee bestellen! We bieden diverse ophangmogelijkheden aan:

foto op tuincirkel

Ophangplaten

Met onze ophangplaten kun je eenvoudig jouw tuincirkels bevestigen aan de muur. Je kunt kiezen uit verschillende formaten ophangplaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht.

Afstandshouders

Als je jouw afbeelding op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij jouw tuincirkels voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we 4 afstandshouders per plaat erbij. Het hart van de afstandhouders zit op 20 mm randafstand en worden evenredig en ruitvormig ten opzichte van elkaar gepositioneerd (boven-, onder-, linker- en rechterzijde). De boorgaten hebben een diameter van 8 mm. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19 mm.

standaard

Ophangstrips

Met de ophangstrips van 3M Command hang je jouw tuincirkels aan de wand zonder gebruik te hoeven maken van schroeven. Het plaatmateriaal kan verwijderd/verplaatst worden zonder beschadigingen en kleefresten. De ophangstrips zijn niet geschikt voor gebruik op vochtige plekken.

Bestel je direct bevestigingsmateriaal mee? Wij leveren ophangmaterialen los bij de bestelling. We raden aan om bij het bestellen en het bevestigen van de plaat op te letten of het bevestigingsmateriaal het gewicht van het plaatmateriaal aan kan. Drukland.nl is enkel verantwoordelijk voor het drukken van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van de bestelling.

Verschillende materialen tuincirkels

Wij drukken jouw tuincirkel niet zomaar op een materiaal, jij maakt namelijk zelf de materiaalkeuze! Ga je voor stevig dibond, forex of plexiglas? Hieronder vind je per materiaalsoort meer informatie. Goed om te weten is dat wij bij het drukken geen gebruik maken van witte inkt. Witte delen krijgen dus de kleur van het materiaal.
Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00