Altijd gratis verzending
Waardecheque

Grote waardecheque drukken en maken

De goedkoopste van Nederland!

Een geldbedrag of een prijs op een originele manier weggeven? Kies voor een waardecheque maken! Je kunt bij Drukland.nl een grote cheque maken op materiaal naar keuze. Kies uit plaatmateriaal of papier. Eén ding is zeker: door een gepersonaliseerde cheque te laten drukken geef je de feestelijkheden net wat meer waarde. Blanco of met een naam, de keuze is aan jou!

Lees meer


grote waardecheque maken

Grote cheque maken

Wil je een cheque maken om iemand in het zonnetje te zetten? Dan kun je kiezen uit veel soorten en maten. Op televisie en bij grote evenementen zie je veel waardecheques gedrukt op plaatmateriaal, meestal foamboard. Maar ook cheques van papier die eenvoudig per post te versturen zijn, zijn erg populair. Bij Drukland.nl kunnen we beide varianten voor je maken.

  • Plaatmateriaal of papier
  • Eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel waardecheque

Waardecheque drukken op papier

De waardecheque drukken op papier gebeurt op onze stevigste papiersoorten. Zo weet je zeker dat je een cheque krijgt met een luxe uitstraling. Met keuze uit meer dan 10 verschillende papiersoorten zit er altijd een soort bij met de juiste look & feel. Vind je een neutrale en degelijke uitstraling belangrijk? Dan is 350 grams mat mc echt iets voor jou. Hierbij is het papier afgewerkt met een machine coating, wat het drukwerk een indrukwekkender uiterlijk geeft en zorgt dat de cheque beter bestand is tegen krassen.

Of mag jouw drukwerk helemaal over de top zijn en vind je metallic goud of zilver het einde? Het kan allemaal! Tip: weet je niet zeker welk papiersoort je wilt kiezen? Vraag dan onze gratis drukwerkvoorbeelden aan om de verschillende soorten naast elkaar te leggen. Klik hier om aan de slag te gaan met het maken van een waardecheque op papier.

Grote formaten op plaatmateriaal

Voor de waardecheques met een groter formaat wordt vaak gekozen voor plaatmateriaal. Het materiaal is een stuk steviger dan papier en dat is tijdens het uitreiken van een (groot) exemplaar wel zo handig. Wij bedrukken foamboardvoor deze doeleinden omdat het een erg licht maar toch stevig materiaal is. Maar ook het forexen re-board zijn populaire opties.

Naast een eigen formaat kun je bij het plaatmateriaal ook kiezen voor een eigen contour. Maak een grote waardecheque in iedere vorm die jij maar wilt dus. Klik hier om aan de slag te gaan met het bestellen van een variant op plaatmateriaal.

Aan de slag met het maken van jouw cheque

Het ontwerpen en maken van de cheque doe je eenvoudig in onze online ontwerptool. Hier kun je gemakkelijk foto’s en tekst toevoegen om een prachtig exemplaar samen te stellen. Heb je vooraf al een ontwerp gemaakt en wil je deze direct laten drukken? Ook dat is geen probleem. Je kunt je ontwerp makkelijk en snel uploaden tijdens het bestelproces.

Laat jouw waardecheque drukken bij Drukland voor de beste kwaliteit. Doordat wij al ons drukwerk laten maken door onze eigen machines, kunnen wij snel en goedkoop jouw bestelling leveren. Heb je vooraf nog vragen over ons assortiment, of het aanleveren van het juiste bestand? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt met een cheque maken.

 

0 producten € 0,00