Altijd gratis verzending
Waardecheque

Grote waardecheque drukken en maken

De goedkoopste van Nederland!

Een geldbedrag of een prijs op een originele manier weggeven? Van de waardecheques van Drukland.nl worden zowel de ontvanger als gever blij! Een grote waardecheque maken we op materiaal naar keuze. Kies uit plaatmateriaal of papier. Eén ding is zeker: door een gepersonaliseerde cheque te laten drukken geef je de feestelijkheden net wat meer waarde. Blanco of met een naam, de keuze is aan jou!

Lees meer


grote waardecheque maken

Zelf online waardecheque maken

Een geldbedrag voor een goed doel. Of een prijs bij de loterij of de bingo. Of juist een cadeau voor een vertrekkende of jubilerende collega. De uitreiking is altijd een moment op zich. Met een eigen waardecheque laat je dit moment niet onopgemerkt voorbij gaan! Van grote cheques op plaatmateriaal tot papier op ansichtformaat om gemakkelijk te versturen. Dat, en alles wat hier tussen zit, vind je bij Drukland!

  • Plaatmateriaal of papier
  • Eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel waardecheque

Grote waardecheque maken

Wil je een waardecheque maken om iemand in het zonnetje te zetten? Dan kun je kiezen uit veel soorten en maten. Op televisie en bij grote evenementen zie je veel waardecheques op plaatmateriaal, meestal foamboard. Maar ook waardecheques van papier die eenvoudig per post te versturen zijn, zijn erg populair. Bij Drukland.nl heb je keuze uit beide:

Waardecheque op papier

De waardecheque drukken op papier gebeurt op onze stevigste papiersoorten. Zo weet je zeker dat je een waardecheque krijgt met een luxe uitstraling. Met keuze uit meer dan 10 verschillende papiersoorten zit er altijd een soort bij met de juiste look & feel. Vind je een neutrale en degelijke cheque belangrijk? Dan is 350 grams mat mc echt iets voor jou. Of mag jouw waardecheque helemaal over de top zijn en vind je metallic goud of zilver het einde? Het kan allemaal! Tip: weet je niet zeker welk papiersoort je wilt kiezen? Vraag dan onze gratis drukwerkvoorbeelden aan om de verschillende soorten naast elkaar te leggen.


Enthousiast geworden? Klik dan hier om aan de slag te gaan met het bestellen van een waardecheque op papier


Waardecheque op plaatmateriaal

Voor de waardecheques met een groter formaat wordt vaak gekozen voor plaatmateriaal. Het materiaal is een stuk steviger dan papier en dat is tijdens het uitreiken van de (grote) cheque wel zo handig. Foamboard wordt veel gekozen omdat het een erg licht maar toch stevig materiaal is. Maar ook het forex en re-board zijn populaire opties. Naast een eigen formaat kun je bij het plaatmateriaal ook kiezen voor een eigen contour. Een grote waardecheque in iedere vorm die jij maar wilt dus!


Enthousiast geworden? Klik dan hier om aan de slag te gaan met het bestellen van een waardecheque op plaatmateriaal


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00