Altijd gratis verzending
Geslaagd vlaggen

Geslaagd vlag met eigen ontwerp

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope geslaagd vlaggen nodig om het succes van je zoon of dochter te vieren? Allereerst van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Bij Drukland.nl kun je je eigen geslaagd vlag full colour laten bedrukken. Een geslaagd vlag koop je bij ons al vanaf 1 stuk. Volledig met eigen ontwerp. De vlag bedrukken we op stevig polyester vlaggendoek dat tegen een stootje kan. Laat de hele wijk zien wie er geslaagd is!

Lees meer

Benieuwd hoe wij een geslaagd vlag bedrukken? Bekijk onze video!


Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
geslaagd vlag kopen

Goedkope geslaagd vlag bedrukken

Een geslaagde thuis? Gefeliciteerd! Zet hem of haar in de spotlights met een gepersonaliseerde geslaagd vlag! Een eigen geslaagd vlag ontwerpen? Dat kan! Ontwerp je vlag in onze gratis ontwerptool met je eigen foto of tekst. Drukland.nl zorgt ervoor dat je kind straalt van trots!

  • Eigen aantal mogelijk
  • Kies uit 5 formaten
  • Altijd gratis verzending

Bestel geslaagd vlaggen

Materiaal geslaagd vlaggen

We drukken onze geslaagd vlaggen enkelzijdig op 115 grams polyester vlaggendoek. Dit materiaal heeft een doordruk van 95% waardoor het ontwerp in spiegelbeeld op de achterzijde zichtbaar is.

Let op: Een geslaagd vlag is bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Vlag verder afwerken

Onze geslaagd vlaggen kunnen we op twee manieren afwerken.

geslaagd vlag

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclips verdelen we evenredig over de linkerkant van de geslaagd vlag zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt.vlag geslaagd

Bevestigingstouwtje

Bij een bevestigingstouwtje plaatsen we aan de bovenkant van de geslaagd vlag een lusje en aan de onderzijde een kort touwtje. Ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00