Val op met jouw Vaderdag actie!

Vaderdag actie

Het is een terugkerende gebeurtenis in juni, een dag om alles uit de kast te halen om de vaders in het leven te vieren. We hebben het over Vaderdag! Een mooi moment om vader of ondernemer te zijn. Als ondernemer kan je namelijk met jouw producten en diensten misschien wel hét perfecte Vaderdag cadeau aanbieden. Het enige wat je nog nodig hebt is een idee en de promotie. Geen idee hoe je dat moet aanpakken? Lees dan het onderstaande blog ter inspiratie.

Lees verder

24-05-2023
 

Zo zorg je voor een werkende QR-code op je drukwerk

tips visitekaartjes

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen, QR-codes. Ze worden de laatste jaren alleen maar populairder en zijn de ideale manier om jouw offline drukwerk te verbinden aan een digitale omgeving zoals bijvoorbeeld je website. Maar wat is een QR-code eigenlijk? Hoe werkt het en waar moet jij op letten bij het gebruiken van een QR-code op drukwerk? In dit blog vertellen wij je er alles over!

Lees verder

23-05-2023
 

Wat is dibond?

Wat is dibond?

Dibond, een plaatmateriaal waarbij er wellicht niet meteen een belletje bij je gaat rinkelen. Geen probleem! Wij zijn hier om je te laten zien wat dibond is, wat je ermee kunt en waarom jij het ook zou moeten bestellen! Laat je informeren in dit blog, Lees snel verder.

Lees verder

16-05-2023
 

Stempels: ideaal voor marketing

Marketing stempels

Het inzetten van stempels voor jouw bedrijf is een ideale en goedkope manier van marketing. Voor de boekhouding van officiële documenten tot aan het personaliseren van verpakkingen; stempels zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Lees snel dit blog om het maximale uit jouw stempels te halen!

Lees verder

15-05-2023