Boek drukken: voor welk soort kies jij?

soorten boeken

Een boek drukken, daar komt best wat bij kijken. Niet alleen gaat het om veel meer pagina’s dan bijvoorbeeld een folder en flyer, maar er zijn ook veel meer aspecten waar je rekening mee moet houden. En of het nu om 1 boek gaat of juist om een grote oplage: alles begint bij het kiezen voor het juiste soort boek. Er zijn namelijk verschillende soorten boeken die je kunt laten drukken. Allemaal weer met eigen eigenschappen. Wij zetten de verschillende soorten voor je op een rijtje!

Lees verder

19-01-2023
 

Een spandoek ophangen doe je zo

spandoek ophangen

Je hebt een mooi spandoek laten drukken en wil deze nu ophangen. Maar het goed strak ophangen valt nog niet mee. Geen paniek, wij geven je een paar handige tips en suggesties zodat jij jouw spandoek superstrak op kunt hangen! Lees je mee?

Lees verder

05-03-2024
 

Drukwerk met luxe afwerking

luxe afwerking drukwerk

Wil jij met jouw drukwerk nog meer opvallen? Dan is een luxe afwerking waar jij naar op zoek bent. Door een gedeelte van je ontwerp te laten afwerken met spot UV of foliedruk springt dit er extra uit. En welke delen dit zijn, dat bepaal je helemaal zelf. Wil je het logo van je onderneming laten opvallen? Een datum op een uitnodiging? Of wil je juist een slogan of andere tekst in de spotlights zetten? Het kan allemaal met het spot UV en de foliedruk van Drukland.nl!

Lees verder

20-02-2024
 

Hoeveel flyers moet ik bestellen?

hoeveel flyers

Flyers zijn voor veel marketingcampagnes nog altijd onmisbaar. Maar hoeveel flyers heb je nodig voor een geslaagde campagne en je doel te bereiken. Hier is geen kant-en-klaar antwoord op te geven. Het zal namelijk voor iedereen anders zijn. In dit blog geven we je een beeld van wat jij nodig hebt. Lees je mee?

Lees verder

23-01-2024