De allerbeste reclame is dichterbij dan je denkt

valentijn zakelijk

Wanneer het over marketing gaat, denk je snel aan grote campagnes op de radio, tv of drukwerk dat je overal terugvindt. En dan komt de online marketing daar nog eens bij. Maar wist je dat mond-tot-mond reclame de beste manier van marketing is? Mensen die fan van jou zijn, zijn de loyaalste klanten die je kunt hebben. Is dat moeilijk? Nee! Begin eens dichtbij, bij al jouw collega’s en medewerkers. Hoe? Wij geven je een paar tips.

Lees verder

10-01-2023
 

Zo krijg je de mooiste kleur zwart

Zo krijg je de mooiste kleur zwart

Het zwart in je ontwerp wil je natuurlijk zo zwart mogelijk laten drukken. Als het even kan ook diepzwart. Maar hoe zorg je ervoor dat je zwart zo mooi mogelijk gedrukt wordt? We vertellen het je in dit blog.

Lees verder

19-01-2023
 

Drukwerk om Blue Monday te verslaan

blue monday drukwerk

Januari is voor velen letterlijk en figuurlijk een donkere maand. De feestdagen zijn achter de rug en de dagen zijn nog kort. Blue Monday wordt gezien als de meest depressieve dag van het jaar. Maar niet voor jou! Tenminste als je dit blog leest, waarin wij jou een paar handige tips geven om Blue Monday door te komen.

Lees verder

04-01-2023
 

Vind jouw perfecte kalender met deze 4 tips

4 tips voor jouw kalender

Een kalender is het ideale product om jezelf te laten zien. En dat in maar liefst 12 verschillende maanden. Net als veel ander drukwerk, bestel je ook je kalender in verschillende soorten en maten. Wij leggen de verschillen uit en geven je tips zodat jij jouw perfecte kalender vindt. En wat maakt een goede kalender? Je leest het allemaal in dit blog!

Lees verder

28-12-2022