Drukkerij Drukland.nl breidt fors uit

Drukland.nl breidt fors uit

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Drukland.nl

FD Gazellen Award voor Drukland.nl

Simian, het moederbedrijf van Drukland.nl, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018
 

Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

kerstdecoratie

Met de feestdagen voor de deur is nu echt de tijd aangebroken om uit te pakken met de mooiste kerstdecoratie. Wij hebben een groot assortiment kerstartikelen die geschikt zijn voor je zaak of thuis. Ontdek in dit blog hoe jij je woonkamer of etalage omtovert tot een sfeervol wintertafereel!


Lees verder

07-12-2017
 

Top 10 leuke kerstkaarten

kerstkaarten

Nog even en het is Kerst. Tijd om de beste kerstkaarten te versturen! Bij Drukland.nl kan je met onze gratis ontwerptool heel makkelijk je eigen kerstkaart ontwerpen. Heb je al een ontwerp klaar? Dan kan je deze gewoon uploaden. Ideaal! Dit jaar hebben we een top 10 samengesteld met de leukste kerstkaarten. Ontdek in dit blog de trends van 2017!


Lees verder

28-11-2017