Afmeting visitekaartjes

formaten visitekaartjes

Visitekaartjes hebben vaak een standaard formaat. Ondanks dat je bij [lang:widget_company] ook afwijkende formaten kunt bestellen, zijn er drie soorten die er toch wel echt uit springen. Deze zijn niet voor niets zo geliefd. Het formaat is ideaal om uit te delen en te bewaren. In speciale visitekaartjeshouders, maar ook in een portemonnee of in een jas- of broekzak. We hebben het wel over een visitekaartje formaat, maar wat is dat precies? Wij vertellen je alles over het formaat van zowel het drukwerk als het drukbestand!

Lees verder

13-05-2022
 

Voorkom de meest gemaakte fouten in drukwerk!

drukwerk fouten

Ben je van plan om een ontwerp te maken voor drukwerk? Dan zijn er een aantal meest gemaakte fouten die je kan voorkomen. Lees in dit blog hoe je ervoor kan zorgen dat je deze fouten voorkomt!

Lees verder

10-05-2022
 

Hoe kun je buitenreclame het beste inzetten?

buitenreclame

Er zijn verschillende soorten buitenreclame beschikbaar die je kunt gebruiken om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een voordeel aan buitenreclame is dat het betaalbaar is en het is bruikbaar om jouw gewenste resultaat te behalen. Afhankelijk van het resultaat dat je wil behalen, zijn er verschillende manieren van buitenreclame inzetbaar. In dit blog lichten we een aantal manieren toe!

Lees verder

10-05-2022
 

Papiersoorten voor jouw visitekaartjes

visitekaartje papiersoorten

Visitekaartjes blijven nog altijd ongekend populair. Niet zo heel gek ook, want ze zijn nog steeds ontzettend effectief in wat ze moeten doen: het overbrengen van contactgegevens. De tijd dat je maar kon kiezen uit één of twee verschillende papiersoorten ligt allang achter ons. Met het ruime aanbod van materialen is het eenvoudig een optie te vinden die bij jou past. Maar waar kun je allemaal uit kiezen? Wij zetten de opties voor je op een rijtje in dit blog.

Lees verder

09-05-2022