Drukwerk personaliseren: van QR-codes tot nummering

drukwerk met QR code

Het personaliseren van drukwerk kan de perfecte uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van enveloppen. Laat op elke envelop een uniek adres drukken. Zo wordt het versturen van jouw drukwerk een stuk gemakkelijker!

Gepersonaliseerd drukken gaat verder dan alleen het plaatsen van NAW gegevens op drukwerk. Je kunt een gepersonaliseerde boodschap gebruiken om de interesse te wekken van de ontvanger. Want zeg nou zelf, wat komt er aantrekkelijker over? Een uitnodiging met een algemene aanhef of een uitnodiging met jouw naam erop? Wij weten het wel! We vertellen je in dit blog graag meer over hoe het personaliseren van onder andere flyers, enveloppen en folders in zijn werk gaat.

Lees verder

11-10-2021
 

Scoren op de beurs

beursdrukwerk

Beurzen: je kunt het zo gek niet bedenken of er is een beurs voor. Van stripboeken, via de Kamasutrabeurs naar de vakantiebeurs. En dan hebben we het nog niet eens over de zakelijke beurzen. Zoveel beurzen, zoveel deelnemers. Iedereen staat natuurlijk op de beurs om zoveel mogelijk aandacht en klandizie te krijgen. Hoe zorg jij nou dat je net dat stapje voor loopt op al je concurrenten? Drukland.nl helpt je met beursdrukwerk een handje. Lees snel verder!

Lees verder

25-08-2021
 

Jouw merk op een bierviltje? Dat kan creatiever!

bierviltje creatief

Bierviltjes? Jazeker. Bierviltjes kunnen een heel goede aanvulling zijn op jouw marketingstrategie. Het is een product dat eigenlijk iedereen wel kent en, onbewust of niet, mee in aanraking komt. Een ideale manier om jouw merk of evenement nog wat extra aandacht te geven. En daarnaast houden de bierviltjes de tafel netjes schoon. Hoe jij bierviltjes kunt inzetten? Wij geven je in dit blog een paar tips!

Lees verder

09-08-2021
 

Hoe stickers zorgen voor meer naamsbekendheid

sticker drukken

Een boodschap die blijft plakken, dat wil iedereen. Het overbrengen van een boodschap kan in het groot of juist klein. Opvallend of juist heel subtiel. Maar er is maar één product dat letterlijk blijft plakken: de sticker. Dit veelzijdige product kan op ontzettend veel verschillende soorten manieren worden ingezet. Gegarandeerd dat er een soort tussen staat die jouw onderneming naar een hoger niveau tilt. In dit blog geven wij een aantal praktische voorbeelden en tips hoe jij een sticker in kunt zetten.

Lees verder

14-07-2021