Altijd gratis verzending
Certificaat

Certificaat laten drukken

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij certificaten laten drukken? Jouw certificaten worden bij Drukland.nl op alleen het mooiste en beste papier geprint. Volledig full colour, altijd met jouw eigen ontwerp en het kan zelfs met personalisering. Je leest het al: wil je een certificaat laten drukken, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Certificaten

Certificaat laten drukken

Een certificaat laten drukken doe je snel en goedkoop bij Drukland.nl. Doordat we gebruik maken van de beste drukpersen kunnen we jouw certificaten printen met alleen de beste kwaliteit. Of je nou 1 of 500 stuks nodig hebt, bij ons bepaal je zelf het aantal dat je wilt bestellen!

  • Gedrukt op stevig papier
  • Beschrijfbaar met pen en/of potlood
  • Haarscherp full colour gedrukt

Bestel certificaten

Certificaat afdrukken

Certificaten worden vaak geprint op A4-formaat. Naast dit populaire formaat, kan je ook kiezen om de certifiacten op A5 en zelfs A3 te laten afdrukken! Ben je toch op zoek naar een ander formaat? Dat kan, bij Drukland.nl kan je namelijk ook kiezen voor certificaten in eigen maat. Wist je dat je certificaten ook kunt voorzien van een extra afwerking? Dit zorgt voor een nog professionelere uitstraling en laat het drukwerk helemaal shinen! Je kunt hierbij kiezen uit spot UV waarbij een deel je ontwerp glimmend wordt gemaakt of foliedruk waarbij wij met goud- en koperfolie bepaalden elementen laten uitlichten. Denk aan bijvoorbeeld een titel, een naam of een logo. Wat het ook is, je maakt het met deze luxe afwerking extra bijzonder!

Certificaten maken

Met de handige ontwerptool van Drukland.nl kan je heel eenvoudig diploma’s en certificaten maken en ontwerpen. Met 1 druk op de knop voeg je jouw teksten toe of importeer je jouw afbeeldingen. Nadat je klaar bent met het maken van een ontwerp voor jouw certificaat, drukken wij deze voor je af in de allerbeste kwaliteit.

Certificaat printen met naam

De certificaten printen wij altijd op goed beschrijfbaar papier. Met zowel pen als potlood. Hierdoor kan je alle exemplaren voorzien van de naam van de ontvanger. Wist je dat wij jouw diploma ook met naam kunnen bedrukken? Om certificaten op naam te bestellen kies je gedurende het bestelproces voor ‘met personalisering’. Zo kan iedereen een diploma op naam ontvangen. Dit scheelt ook nog eens veel schrijfwerk! Voor meer informatie over het personaliseren van jouw drukwerk ga je naar ons drukwerk personaliseren pagina.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00