Altijd gratis verzending
Doorzichtige stickers

Doorzichtige stickers drukken

De goedkoopste van Nederland!

Heb je goedkope stickers nodig voor jouw kantoor of winkel? Bij Drukland.nl vind je doorzichtige stickers in verschillende formaten en groottes. Kies voor kleine doorzichtige stickers, grote transparante stickers of voor doorzichtige stickers op rol. Bij Drukland.nl drukken we drukwerk enkel op de beste drukpersen, waardoor je altijd drukwerk hebt van de beste kwaliteit. Kies uit bestaande formaten of een eigen maat en wij gaan het meteen voor je drukken!

Lees meer

Wil je weten wat voor stickers wij nog meer aanbieden? Van geboortestickers, laptop stickers tot outdoor stickers: je vindt alle stickers op onze stickerpagina.


doorzichtige stickers maken

Transparante stickers printen

Op zoek naar transparante stickers? Dan ben je hier bij Drukland.nl op de juiste plek. Wij drukken alle transparante stickers zoals jij het wilt. Wil je het liefst stickers laten printen in je eigen maat of contour? Dat kan natuurlijk ook! We snijden het dan precies zoals gewenst. Bedruk ze met een eigen logo of tekst en profiteer van onze eigen productie. Met de transparante stickers van Drukland.nl zorg je altijd voor een betere professionele uitstraling!

  • Diverse formaten mogelijk
  • Geschikt voor buitengebruik
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel doorzichtige stickers

Kenmerken en verschillen

Bij Drukland.nl heb je veel keuze tussen de soorten stickers en de formaten daarvan. Zo heb je bij de kleine doorzichtige stickers al de keuze uit bijna 25 formaten. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos met de optie om te kiezen voor een eigen formaat. Zo heb je altijd het perfecte formaat sticker voor jou! Bij de grote transparante stickers zijn er geen 25 formaten, maar kun je kiezen voor de vorm van de sticker. Rechthoekig, rond of vierkant: alles is mogelijk. Zo ook een vorm in eigen contour.

Bij de doorzichtige stickers op rol zijn er wel meer dan 30 eindformaten! Heb je de stickers liever in een ronde vorm, staande vorm of liggende vorm? Bekijk alle mogelijkheden tijdens het bestelproces. Uiteraard zijn alle doorzichtige stickers te bedrukken. Jij bepaalt zelf wat erop wordt gedrukt. Zo kun je eenvoudig kiezen voor een eigen logo, tekst of naam. Wat voor sticker, formaat of vorm je ook kiest: al onze doorzichtige stickers zijn ideaal om ook buiten te gebruiken.

Gebruik doorzichtige stickers

Stickers zijn voor heel veel toepassingen en doelen te gebruiken. Zo kun je ze inzetten als reclamemiddel, als informatiemiddel of als decoratie. Als specifieke toepassingen kom je uit bij stickers voor productinformatie, om kortingen aan te duiden, om bepaalde zaken te labelen zoals eten of adressen en bij bijvoorbeeld zegels.

Waar je ook je stickers voor gebruikt, je bestelt ze eenvoudig en snel bij Drukland.nl. Zo bestel je bij ons voor elke oplage aan drukwerk. Wil je een grote oplage aan goedkope plakkers? Bestel dan goedkoop onze transparante stickers op rol. Kies je liever voor een kleine oplage? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Of je nu voor een kleine of grote oplage kiest, je kunt altijd extra lang genieten van het drukwerk. Dit komt doordat alle stickers zijn voorzien van een goede lijmlaag.

Bedrukking en ontwerp

Bij Drukland.nl worden alle stickers full colour bedrukt. Zo komt jouw bestelde drukwerk het beste uit de verf. Er zit hier geen verschil in tussen de keuze voor het ontwerp. Dan gaat het over stickers met een logo, naam of tekst. Alle opties worden full colour bedrukt. Denk bij het ontwerpen wel aan het feit dat wit geen drukkleur is. Alles wat in jouw ontwerp wit is, wordt niet bedrukt. Alle witte delen worden dan transparant.

De inkt die wordt gebruikt bij het drukken op het materiaal, is niet 100% dekkend. Hierdoor blijft de bedrukking van jouw sticker enigszins doorschijnend. Alle inkten zijn verder water- en weersbestendig. Wil je de stickers buiten gebruiken? Door onze inkten is het uiteraard mogelijk. Ideaal!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00