Altijd gratis verzending
Magneetdoos

Magneetdoos bedrukken en kopen

De goedkoopste van Nederland!

Een luxe magneetdoos bedrukken bij Drukland.nl is een eenvoudige manier om nog professioneler voor de dag te komen. Maak een geschenkdoos met magneetsluiting met bijvoorbeeld jouw eigen bedrijfslogo en gebruik deze om je producten een boost te geven! Zo verzorg je in een handomdraai een compleet product, inclusief luxe en gepersonaliseerde verpakking.

Lees meer

Benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Bekijk dan onze andere verpakkingen


Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
magneetdoos bedrukken

Luxe magneetdoos bedrukken

Een magneetdoos bedrukken en bestellen doe je snel en goedkoop bij Drukland.nl in 4 verschillende formaten en inclusief eigen bedrukking. Geef jezelf en je klanten dat speciale gevoel met deze luxe geschenkdoos.

  • 4 verschillende formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bestel magneetdoos

Wist je dat je bij Drukland.nl ook gemakkelijk andere verpakkingen besteld? Neem eens een kijkje bij onze pagina voor verpakkingen voor een compleet overzicht.

Luxe geschenkdoos met magneetsluiting

Voor het produceren van de magneetdozen gebruiken wij kwalitatieve materialen. De magneetdozen worden gemaakt van een stevig 1200 grams karton, in combinatie met een toplaag van bruin kraftpapier. De bedrukking wordt rechtstreeks op het materiaal voorzien, voor het mooist mogelijke eindresultaat. De magneetdoos voorzien wij vervolgens graag van je eigen ontwerp in full colour bedrukking! Van bedrijfslogo’s tot een persoonlijke tekst voor een cadeau, het is mogelijk bij Drukland.nl.

Bedrukte magneetdozen kopen

De bedrukte magneetdozen bestel je voordelig en al vanaf 1 stuk bij Drukland.nl. Deze luxe verpakkingen zijn voorzien van een magnetische klepsluiting en eenvoudig in elkaar te zetten, door het vouw- en plaksysteem. Verwijder de backing van de vooraf aangebrachte plakranden en vouw de magneetdoos simpel in elkaar. Omdat de magneetdozen plano (ongevouwen) geleverd worden, nemen deze weinig ruimte in beslag.

Magneetdoos als luxe verpakking

Een luxe magneetdoos bedrukken is een mooie manier om een persoonlijke verpakking te bestellen. Deze luxe kartonnen dozen zijn uitermate geschikt als verpakking voor bijvoorbeeld relatiegeschenken of productverpakkingen en daarmee een mooie aanvulling op je assortiment. De magneetdozen zijn daarnaast heel goed geschikt als cadeauverpakking. Omdat wij deze al vanaf 1 stuks aanbieden, kun je deze ook bestellen als een luxe geschenkdoos voor een speciale gelegenheid. Zo kun je een cadeau voor bijvoorbeeld een trouwerij, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid nog mooier maken en een blijvende herinnering cadeau geven!

Modeloverzicht magneetdozen

De magneetdozen zijn beschikbaar in verschillende formaten en bedrukbare gebieden. Zie onderstaand overzicht voor meer informatie.


Formaat Bedrukbaar gebied Aanleveren

Model 1

magneetdoos kopen
B15 x H15 x D6 cm 13 x 13 cm Werktekening
Template

Model 2

bedrukte magneetdoos
B17 x H23 x D23,5 cm 15 x 21 cm Werktekening
Template

Model 3

luxe geschenkdoos
B23,5 x H24 x D11,5 cm 20 x 22 cm Werktekening
Template

Model 4 - Wijnverpakking

luxe verpakkingsdozen
B11 x H34 x D10,5 cm 9 x 32 cm Werktekening
Template

Let op! Omdat er verschillende modellen beschikbaar zijn, heeft dit invloed op de positionering van de magnetische klepsluiting. Bekijk daarom de bijbehorende werktekening voor aanvullende informatie over de klepsluiting en de locatie hiervan.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00