Altijd gratis verzending
Paraplus

Goedkoop paraplu’s bedrukken met eigen logo

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar een handig relatiegeschenk als blijvend aandenken? Bij Drukland.nl kun je snel en goedkoop paraplu’s bedrukken. Voorzie ze bijvoorbeeld van een logo en maak op een slimme manier reclame! Een paraplu met logo kun je in 2 verschillende modellen kopen en ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 13 verschillende kleuren. En zoals je bij Drukland.nl gewend bent, altijd gratis verzending!

Lees meer

Je organisatie nog meer op de kaart zetten? Bekijk al ons promotie drukwerk.


Kies het type paraplu:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
paraplu's bedrukken

Paraplu met logo bestellen

Met een stijlvolle paraplu met logo, weet je zeker dat je in de smaak zult vallen. De paraplu’s zijn niet alleen fijn in de regen, maar zijn erg goed geschikt als relatiegeschenken en promotiemateriaal. De bedrukking kan voor een paraplu kan op 3 verschillende manieren gepositioneerd worden. Met daarnaast 13 verschillende kleuren zal er ongetwijfeld een mooie paraplu tussen zitten die helemaal bij je wensen aansluit!

 • 2 modellen
 • 13 verschillende kleuren
 • Gratis verzending

Bestel paraplu's

Paraplu bedrukken en bestellen

Bij Drukland.nl kun je 2 verschillende modellen paraplu’s bedrukken. Wij hebben luxe paraplu’s met een houten handvat en handige vouwparaplu’s in ons assortiment. Beide paraplu’s worden geleverd met een polyester beschermhoes. De bedrukking wordt voorzien door middel van zeefdruk en wordt op basis van 1 PMS (Pantone C) kleur geproduceerd. In totaal zijn er 13 verschillende basiskleuren beschikbaar. Het materiaal waarop de bedrukking wordt voorzien is 100% polyester.

Paraplu’s met houten handvat

De paraplu’s met houten handvat zijn luxe afgewerkt. Het handvat is gebogen en gemaakt van echt hout. Ook de tip van deze paraplu’s zijn gemaakt van echt hout. Beide hebben dan ook een klassieke houten uitstraling. Het gewicht van dit type paraplu is ongeveer 400 gram. De paraplu’s hebben een diameter van circa 105 centimeter en een gesloten lengte van 88 centimeter. De bedrukking kan met een grootte van 20 x 10 centimeter voorzien worden. Deze bedrukking kan geplaatst worden op 1, 2 of 4 segmenten.

Opvouwbare paraplu’s bedrukken

Naast bovenstaande paraplu’s bedrukken wij ook handige vouwparaplu’s. Deze handzame paraplu’s kunnen gemakkelijk opgevouwen worden en hebben een gesloten lengte van slechts 33 centimeter! De lengte van de vouwparaplu als deze geopend is, is 55 centimeter. Met een diameter van ongeveer 85 centimeter heb je genoeg ruimte om jezelf droog te houden tijdens een regenbui. Ook voor deze paraplu’s wordt gebruikt gemaakt van polyester en hierop wordt de bedrukking rechtstreeks voorzien. Het bedrukbaar gebied per segment is voor deze paraplu 15 x 10 centimeter.

Aanleveren

Voor het aanleveren is het belangrijk om de volgende specificaties aan te houden:

 • Minimale hoogte van het lettertype 2,2 mm
 • Minimale lijndikte 1,5 pt
 • Bedrukking 1 kleur (Pantone C)
 • Uitsluitend vectorbestanden
 • Wit is geen Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)


Wist je dat je bij Drukland.nl nog meer promotiematerialen kunt bestellen? Zoals bijvoorbeeld onze bedrukte pennen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00