Altijd gratis verzending
Enveloppen

Bedrukte luchtkussen enveloppen

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij jouw pakketje of zending goed beschermen? Bedrukte luchtkussen enveloppen bestel je snel en eenvoudig bij Drukland.nl. Met deze gepersonaliseerde bruine of witte bubbel envelop sla je meerdere vliegen in één klap. Naast bescherming zorgt het ook voor herkenbaarheid en daarmee naamsbekendheid, dankzij het logo of afbeelding op de bubbeltjes envelop. Met deze bedrukte luchtkussen enveloppen is jouw zending altijd extra beschermd!

Lees meer

Op zoek naar enveloppen zonder bubbeltjes? Ga dan naar onze standaard enveloppen.


Kies een formaat envelop:

Kies hier het eindformaat van uw envelop.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een enveloppen papiersoort:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
bedrukte luchtkussen enveloppen

Goedkoop luchtkussen enveloppen bedrukken

Wanneer je kwetsbare of fragiele producten verkoopt, dan wil je natuurlijk dat je deze onbeschadigd bij de ontvanger terecht komen. De bedrukte luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een laag bubbeltjes folie om val- en stootschade te voorkomen. Laat de bubbel envelop personaliseren door hier jouw logo of bedrijfsnaam op te laten drukken. Naast de extra bescherming heb je er ook direct een extra reclame uiting bij. Ideaal!

  • Witte of bruine envelop
  • 7 verschillende formaten
  • Gratis verzending

Bestel luchtkussen enveloppen

Voordelig bubbeltjes enveloppen drukken

De bedrukte bubbeltjes envelop van Drukland.nl bieden jouw producten de optimale bescherming tijdens de verzending. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van documenten op A4 formaat, (oplaad)kabels of andere elektronische onderdelen, dvd’s of sieraden. De luchtkussen envelop - voorzien van bubbeltjes folie aan de binnenzijde - is licht van gewicht en heeft hierdoor een minimale invloed op de verzendkosten. Door de striplocksluiting sluit je de bubbel envelop heel eenvoudig af. De ontvanger kan de bubbeltjes envelop vervolgens openen via een handige scheurstrip.

Bedrukte bubbel envelop

Bij Drukland.nl heb je de keuze uit twee verschillende kleuren enveloppen: witte of bruine enveloppen. De luchtkussen envelop bedrukken met je eigen ontwerp zorgt ervoor dat je de envelop, en dus ook de zending, nog persoonlijker maakt. De ontvanger kan op die manier in één oogopslag zien van wie de envelop afkomstig is. Jouw ontwerp wordt altijd volledig full colour gedrukt via één van onze hoogwaardige digitale drukpersen. Het grote voordeel van het digitaal drukken is dat je bubbel enveloppen al vanaf 1 stuk kunt bestellen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00