Alles voor jouw festival met festival drukwerk

Mogen wij ons koploper festival organiseren noemen? Waarschijnlijk wel. Het hele jaar worden er festivals in alle soorten en maten georganiseerd. Allemaal met één doel: blije bezoekers. Met het drukwerk van Drukland zorg je voor een nóg betere ervaring bij de mensen op jouw festival.

Wegwijs op je festival

Waar is dat feestje!? Misschien wel de meest gestelde vraag. En het antwoord vind je vaak op de borden of aankleding van de podia. Zo kun je het podium perfect aankleden met verschillende spandoeken of vlaggen. Het podium bepaalt toch al snel de sfeer op het festivalterrein. Maar niet alleen voor het podium, ook voor de eetgelegenheden, toiletten en een EHBO-post is een herkenningspunt handig. Henkwerkspandoeken en steigerdoeken zorgen dat je nooit tegen saaie stalen constructies aan hoeft te kijken.

Een biertje hoort bij een festival. Met eigen bierviltjes zorg je eenvoudig voor een nog betere beleving en een extra stukje naamsbekendheid. Het halen van bier (of andere drankjes) voor een groep, dat kan nog wel eens een flinke uitdaging zijn. Met de handige draagtrays met eigen bedrukking zorg je voor een snelle doorstroming bij de bar. Je bezoekers blij en jij blij!

Jij wilt als organisatie natuurlijk herkenbaar zijn. Niet alleen voor bezoekers met vragen, maar ook voor leveranciers, medewerkers/vrijwilligers of eventuele artiesten/deelnemers. Met bedrukte bedrijfskleding straal je professionaliteit uit en ben je ook nog eens goed herkenbaar. En met een hippe bedrukte pet kom je zelfs de warme zomerse dagen door. Tijdens het festival zijn natuurlijk altijd verboden en geboden. Met de universele veiligheidsborden is iedereen direct op de hoogte van de regels die gelden.

Drukwerk voor je festival

Aankondigen van je festival die je via posters, stickers en natuurlijk flyers. Nog steeds een heel effectieve manier om de doelgroep te bereiken. Tijdens het festival wil je zorgen dat iedere bezoeker weet wat er te beleven is. Naast posters ophangen, kan dit heel gemakkelijk via een programmaboekje. Met blokkenschema’s en achtergrondinformatie geeft dit direct het uniek festivalgevoel.

Je ziet het: voor je festivaldrukwerk moet je bij Drukland zijn. De laagste prijzen en met een supersnelle levering

 

0 producten € 0,00