Altijd gratis verzending
Brochures

Brochures drukken en maken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope brochures nodig? Drukland.nl maakt brochures drukken eenvoudig. Kleine of grote oplage, voor iedereen. Op zoek naar professionele brochures om je producten in de etalage te zetten? Of heb je een brochure nodig voor een project? Bij Drukland kan iedereen z'n eigen brochure maken. We drukken de brochures helemaal zelf en kunnen daardoor de beste kwaliteit garanderen!

Lees meer

Bekijk ook ons overige promotie drukwerk voor meer leuke ideeën.


brochure drukken

Goedkope brochure drukken

Een brochure drukken doe je voordelig en snel bij Drukland.nl! De brochures zijn leverbaar vanaf 8 pagina's en al vanaf 1 stuks te bestellen. Ruime keuze in papiersoorten en afwerkingen. Zo is er voor een ieder wat wils. Laat ons je wensen weten via de productselectie, dan rollen de eerste exemplaren van je brochures zo van de band!

  • Kleine of grote oplage
  • Kies eigen formaat en oplage
  • Geniet, met spiraalbinding, gelijmd of losbladig

Bestel brochures

Verschillende brochure bindingen

De meeste brochures van Drukland.nl worden in de rug geniet. Ook vele andere bindingen zijn mogelijk, we hebben overal de juiste machines voor. Hierbij een overzicht van onze verschillende brochure bindingen.

Brochure papiersoorten

Van het populaire 100 en 135 grams materiaal, tot het luxe recyclingpapier, we hebben alle papiersoorten. Hierbij een overzicht van onze verschillende papiersoorten.

Papier Gelijmde rug Losbladig FSC
Recyclingpapier

Mat mc
Glans mc
Brochure maken met luxe afwerking

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Drukland.nl kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • Glans gefolieerd. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming. Omdat we altijd zelf de brochures drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00