Altijd gratis verzending
Container stickers

Container stickers voor de kliko

De goedkoopste van Nederland!

Kan jouw afvalcontainer ook wel wat vrolijkheid gebruiken? De container stickers van Drukland.nl met jouw eigen ontwerp bestel je snel en eenvoudig online! Dankzij de goedkope kliko stickers kijk je nooit meer naar een saaie grijze of groene container in je tuin. Upload een leuke afbeelding of gewoon je huisnummer. Alles kan!

Lees meer

Leren hoe je een grote sticker plakt? Bekijk ons stappenplan grote sticker plakken!


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Container stickers

Container stickers kopen

In veel gemeenten worden het er steeds meer: afvalcontainers. De containers voor papier, restafval, plastic en GFT zijn vaak maar grote en saaie plastic bakken. Met de goedkope container stickers van Drukland vrolijk je de kliko in een handomdraai op. Een leuke foto, een mooie illustratie van een hond, koe, bloemen of een sticker met je huisnummer? Wat er op komt, dat is helemaal aan jou!

  • Voor binnen én buiten
  • Met of zonder extra afwerking
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel container stickers

Goedkoop kliko stickers maken

De stickers om jouw container in een nieuw jasje te steken, worden gedrukt op outdoor stickermateriaal. Dit materiaal is gemaakt om buiten te gebruiken en is dus zeer geschikt voor de containers. Het basic outdoor stickermateriaal is voor de kortere termijn. Wil je je stickers af en toe eens wisselen? Dan is dit de ideale optie. Als je de stickers voor containers een langere periode wilt laten zitten op de kliko, dan kun je het beste premium outdoor stickers maken.

Container sticker huisnummer

De container stickers die je bij Drukland.nl bestelt, stel je helemaal zelf samen. Zo kun je kiezen om een sticker te ontwerpen met alleen je huisnummer. Zo vind je altijd je eigen container gemakkelijk weer terug. Maar misschien is een sticker met een hond of een koe juist wel meer wat voor jou. Zo maak je van je saaie container heel gemakkelijk een vrolijk en persoonlijk item. Hoef je deze ook niet weg te stoppen in een ombouw. Laat maar zien die stickers!

Kliko sticker plakken

Je wilt natuurlijk dat jouw sticker recht en strak op de groene of grijze container geplakt wordt. Als je een grotere sticker hebt, is het handig om de sticker met z’n tweeën te plakken. Die extra handen zijn erg handig. Voordat je de sticker op gaat plakken, zorg je voor een schone, droge en vetvrije ondergrond. Plak de sticker niet direct in zijn geheel op de vuilnisbak, maar begin bij 1 punt of aan 1 zijde. Zo kun je gemakkelijk luchtbellen voorkomen. Eventueel kun je een rakel gebruiken om de bellen onder de sticker uit te duwen.

Afwerking container stickers

Om jouw container sticker extra bescherming te geven kun je kiezen voor een afwerking. Het laminaat - mat of glans - dat hierbij aangebracht wordt zorgt voor een bescherming. Zo is de opdruk beschermt tegen krassen en andere beschadigingen. Aangezien een afvalcontainer een gebruiksvoorwerp is, raden wij een extra afwerking aan om optimaal te kunnen genieten van de stickers.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00