Altijd gratis verzending
Steigerdoek

Steigerdoek bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar goedkope steigerdoeken? Bij Drukland.nl bestel je eenvoudig steigerdoeken met jouw ontwerp. Gedrukt op meshdoek, ideaal voor aan steigers.

Lees meer


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
steigerdoeken

Goedkope steigerdoeken bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte steigerdoeken? Zoek dan niet verder. Drukland.nl drukt jouw steigerdoeken snel en voordelig. Wij drukken jouw ontwerp full colour op speciaal winddoorlatend doek, zelfs op hoge hoogten te gebruiken!

  • Kies jouw wensformaat
  • Full colour bedrukking
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel steigerdoeken

Winddoorlatend doek

Het meshdoek dat wij bedrukken is een geperforeerd materiaal dat licht en wind goed doorlaat: daarom is dit materiaal ideaal voor gebruik in de steigers. Het doek is geschikt voor veel verschillende weersomstandigheden, maar het het is niet te gebruiken bij stormkracht.

Meshdoek

Meshdoek

  • Al vanaf € 16,25
  • Licht- en winddoorlatend
  • Geschikt voor plekken met veel wind

Afwerkingen

Voor de afwerking van de steigerdoeken bieden wij verschillende mogelijkheden. Hieronder hebben wij het voor je op een rij gezet:

omzomen en ogen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Wanneer je kiest voor deze optie zullen alle randen van het steigerdoek omgezoomd worden. De hoeken zullen worden voorzien van kunststof ogen. Deze ogen hebben als voordeel dat zeten opzichte van metalen ogen steviger zijn en niet roesten. De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen om de 20, 30, 40 of 50 cm

Net als bij ogen in de hoeken worden ook bij deze opties alle zijkanten omgezoomd. De stevige kunststof ogen worden naar wens om de 20, 30, 40 of 50 cm in het steigerdoek verwerkt.

spanhaken

Spanners

Bestel eenvoudig gelijk spanners of tie wraps mee, zodat je na ontvangst de steigerdoeken direct aan de steigers kunt bevestigen.

lassen

Lassen

De maximale breedte steigerdoeken die wij in 1 deel kunnen drukken is 235 cm. Wanneer je een steigerdoek besteld dat breder is zal dit in meerdere delen gedrukt worden en vervolgens voor verhitting aan elkaar gelast worden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00