Altijd gratis verzending
Tafelkaarten

Tafelkaarten

Tafelkaarten zijn ideaal voor elke horecagelegenheid of feest. Van een bruiloft, babyshower tot een stamkroeg: met de tafelkaartjes van Drukland.nl weten jouw gasten altijd wat de actie van de dag is! Kies uit verschillende vormen en papiersoorten, en vind het tafelkaartje dat perfect bij jouw gelegenheid past. Een kleine of grote oplage? Het is allemaal mogelijk.

Binnen een paar dagen al jouw tafelkaarten in huis? Bestel snel en kies voor een spoedlevering!

Lees meer


Kies een formaat kaart:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Tafelkaarten

Tafelkaart drukken

Met tafelkaarten van Drukland.nl attendeer je elke klant op een nieuwe actie, een speciaal menu of op benodigde informatie. Het is ideaal drukwerk voor je horecagelegenheid en het wordt in onze eigen productiehal gemaakt. Zo profiteer jij van alle voordelen. Met een ruime keuze aan vormen, papiersoorten en afwerkingen kan jij langer genieten van je tafelkaartjes. En dat met gratis verzending!

 • In 4 formaten
 • Enkelzijdig full colour
 • Eigen aantal bij kleine en grote oplages

Bestel tafelkaarten

Wat zijn tafelkaartjes?

Tafelkaartjes worden het vaakst gebruikt in horecagelegenheden. Het is een kaart die zelfstandig op een bar, tafel of op een ander vlakke ondergrond kan staan. In de meeste gevallen wordt hier een actie, een gedeelte van een menu of een speciaal dagmenu tentoongesteld. Bij Drukland.nl zijn er verschillende vormen kaarten. Zo heb je bij ons een piramidevorm, twee driehoekige vormen en een langwerpig staande vorm kaart.

Onze tafelkaarten worden in een juiste vorm gestanst en worden volledig gemaakt in ons eigen machinepark. Wij drukken namelijk al ons drukwerk zelf bij Drukland.nl. Dit heeft meerdere voordelen voor jou. Zo geniet jij van goede prijzen, de hoogste kwaliteit en heb je altijd jouw drukwerk snel binnen! Je ontvangt deze tafelkaarten ongevouwen. Wel is er een vouwlijn aangebracht, waardoor je ze zelf eenvoudig in elkaar kunt schuiven.

Ruime keuze aan papiersoorten

Bij Drukland.nl drukken wij jouw tafelkaarten en drukwerk op de beste papiersoorten. Zo zijn al onze papiersoorten milieubewust en verantwoord, gezien ze allen een PEFC- of een FSC-certificaat hebben. Door de certificaten weet jij dat al ons papier gemaakt wordt van hout, dat afkomstig is uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Je hebt bij Drukland.nl de keuze uit tien verschillende papiersoorten, van populaire soorten tot exclusieve soorten met een luxe uitstraling. Kijk voor alle opties naar het overzicht hieronder:

 • 280 grams linnenpersing
 • 300 grams krafkarton
 • 300 grams natuurkarton wit
 • 300 grams recyclingpapier
 • 300 grams PaperWise
 • 300 grams metallic zilver / goud / parelmoer
 • 300 grams biotop
 • 350 grams mat mc
 • 350 grams Tinteretto Gesso

Extra bescherming

Een optie om je tafelkaart extra te laten beschermen is door een extra afwerking te kiezen. Je kunt je kaart laten afwerken met een glans laminaat of een mat laminaat. Door een extra afwerking te kiezen, wordt je drukwerk beschermd tegen krassen en vlekken en krijgt het daarnaast een luxere uitstraling. Zeker de bescherming is aan te raden, wanneer de tafelkaarten gebruikt worden voor in de horeca. In deze gelegenheden krijgen ze over het algemeen veel te verwerken qua beschadiging. Dan is een extra bescherming in de vorm van een glans of mat laminaat ideaal!

Maak jouw eigen tafelkaart

Een eigen ontwerp maken voor een tafelkaart is heel eenvoudig. Heb je al een eigen ontwerp gemaakt? Dan kun je deze aanleveren door een drukbestand op te maken aan de hand van de werktekening. Dit is gemakkelijk up te loaden tijdens het bestelproces. Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je gebruik maken van onze gratis online ontwerptool. Met deze tool kun je eenvoudig een ontwerp maken door logo's, teksten of afbeeldingen toe te voegen.

 

0 producten € 0,00